Μαύρο Ρόδο Spoiler: Δύο εξαφανίσεις και μία εγκυμοσύνη! Ένα μοιραίο πάθος, ένας απαγορευμένος έρωτας. Η αφοσίωση στον Θεό και η επιθυμία για έναν άνδρα φέρνουν την απόλυτη σύγκρουση.

Μαύρο Ρόδο Spoiler – Δύο εξαφανίσεις και μία εγκυμοσύνη! – Η ιστορία ενός παράφορου έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους από αντίθετους κόσμους, μία δόκιμη μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή, ζωντανεύει στη νέα δραματική σειρά «Μαύρο Ρόδο», που θα προβάλλεται στο MEGA.


Μαύρο Ρόδο Spoiler: Δύο εξαφανίσεις και μία εγκυμοσύνη!

Η Ελισάβετ μετά την μικρή αδιαθεσία που θα νιώσει με μάρτυρα την Αλεξία, θα καθορίσει αρκετές από τις επόμενες εξελίξεις στο Μαύρο Ρόδο.

Η 22χρονη επιχειρηματίας που εντυπωσίασε τους Dragons!
Η 22χρονη επιχειρηματίας που εντυπωσίασε τους Dragons!

Θα συνέλθει, αλλά αργότερα ο πατέρας της θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να την πείσει να την δει γιατρός, με εκείνη να το αρνείται. Θα μηχανευτεί όμως διάφορους τρόπους και τελικά θα φτάσουν έξω από την πόρτα ενός γυναικολόγου.Μένει να δούμε αν επαληθευτούν τα spoiler για την μεγάλη ανατροπή, με την εγκυμοσύνη της Ελισάβετ. Γιατί όπως καταλαβαίνεις αυτό θα μας βάλει σε άλλη ρότα για τη συνέχεια της σειράς.

Όμως η Ελισάβετ ζει παράλληλα και ένα δεύτερο μικρό δράμα. Γιατί και την εγκυμοσύνη ως δράμα θα την αντιμετωπίσει αρχικά. Ξαφνικά η θεία της Αυξεντία εξαφανίζεται από το μοναστήρι. Η υγεία της είναι κλονισμένη και όλοι θα προσπαθήσουν να βρουν τι έχει συμβεί.

Η Φιλαρέτη μαζί με την Κασσιανή, αλλά και τον Σαράντο με τον Γεράσιμο θα κάνουν τα πάντα για να την βρουν. Θα έχει αίσιο τέλος η περιπέτεια αλλά η Αυξεντία δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Θα έχει ξεχάσει το παρελθόν της και θα ζει μόνιμα σε μία περίεργη κατάσταση.
 

Η ιστορία: Η συγκινητική ιστορία έχει στο επίκεντρο μια καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Η επιστροφή στο πατρικό για εκείνη είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης. Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου. Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.

Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24