Μαύρο Ρόδο Spoiler: Αυτό είναι το τέλος της σειράς! Ένα μοιραίο πάθος, ένας απαγορευμένος έρωτας. Η αφοσίωση στον Θεό και η επιθυμία για έναν άνδρα φέρνουν την απόλυτη σύγκρουση.

Μαύρο Ρόδο Spoiler – Αυτό είναι το τέλος της σειράς! – Η ιστορία ενός παράφορου έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους από αντίθετους κόσμους, μία δόκιμη μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή, ζωντανεύει στη νέα δραματική σειρά «Μαύρο Ρόδο», που θα προβάλλεται στο MEGA.


Μαύρο Ρόδο Spoiler: Αυτό είναι το τέλος της σειράς!

Η εγκυμοσύνη της Ελισάβετ όπου να ναι θα γίνει γνωστή και στη σειρά θα έρθουν τα πάνω – κάτω ειδικότερα στη ζωή του τριγώνου των πρωταγωνιστών, δηλαδή στον Πέτρο, την Ελισάβετ και τον Γεράσιμο.

Σύμφωνα με το TV24 το τελευταίο επεισόδιο θα το δούμε στις οθόνες μας στις αρχές Ιουλίου και θα είναι το 142ο στη σειρά, ενώ είναι σίγουρο ότι δεν θα υπάρξει επόμενη σεζόν.

Ο Πέτρος με την Ελισάβετ θα παντρευτούν και θα γίνουν γονείς ενός κοριτσιού. Το ζευγάρι αποφασίζει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα που έζησαν με κανέναν να μην είναι εμπόδιο στη σχέση τους πλέον, ούτε καν ο Γεράσιμος. Η κόρη τους θα πάρει το όνομα Αγγελική από τη μητέρα του Πέτρου και θα επιστρέψουν στη Γερακιανή εκεί που ξεκίνησε η μεγάλη τους αγάπη.

Ο Γεράσιμος θα μάθει σε έξαλλη κατάσταση ότι η Ελισάβετ είναι έγκυος και φοβάται ότι θα τη χάσει για πάντα αν γεννηθεί αυτό το μωρό και έτσι με κάθε τρόπο προσπαθεί να την πείσει ότι ανήκει στο μοναστήρι και τον Θεό.

Από την άλλη ο Μητροπολίτης μαθαίνει πως η Ελισάβετ είναι έγκυος και προσπαθεί να της εξηγήσει ότι αυτό αποκλείει την κουρά της: «Η κουρά σου θα πάρει αναβολή και δυστυχώς είμαι υποχρεωμένος να σε διώξω από το μοναστήρι», της λέει και εκείνη παρακαλάει να μείνει: «Σας παρακαλώ, είμαι σίγουρη πως θέλω να μείνω στον οίκο του Κυρίου! Δεν θέλω να πάω αλλού».

Εκείνος επιμένει: «Το σωστό κόρη μου είναι να πας και να ζήσεις με τον πατέρα του παιδιού σου και να ζήσεις μια ζωή έξω από το μοναστήρι», της λέει και ο Γεράσιμος γίνεται έξαλλος όταν το μαθαίνει. Η βραδινή άφιξη του Πέτρου στο χωριό, έξω από το μαγαζί της Ευτυχίας, όπου γίνονται οι αρραβώνες της Τασούλας με τον Σταυρίνο, θα βγάλει τον Γεράσιμο εκτός εαυτού.

Η ιστορία: Η συγκινητική ιστορία έχει στο επίκεντρο μια καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Η επιστροφή στο πατρικό για εκείνη είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης. Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου. Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.

kotsip

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24