Με στόχο την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, αγωνίζεται η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού στο Ρέντη με τον ΠΑΟ, το Σάββατο (27/4).

Με στόχο την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, αγωνίζεται η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού στο Ρέντη με τον ΠΑΟ, το Σάββατο (27/4).

Συγκεκριμένα, στις 19:30 (OSFP TV), τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν Παναθηναϊκό, τον οποίο υποδέχονται στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τον πέμπτο και τελευταίο τελικό της Volley League.

Οι «ερυθρόλευκες», μετά την ήττα (3-1) από τις «πράσινες» στην τέταρτη «μάχη» της σειράς στο κλειστό του Μετς, επιστρέφουν στην έδρα τους για τον τελευταίο τελικό, όπου με τον κόσμο στο πλευρό τους, στοχεύουν στο 3-2 στη σειρά και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του νταμπλ της σεζόν 2023-24.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Συνδεθείτε στην ομάδα τουTHRYLOS24στοViber
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24