Όπως αναφέρουν στην Τουρκία, Γαλατάσαραϊ και Μπεσίκτας δίνουν μάχη για την απόκτηση του Χένρι Ονιεκούρου, για τον οποίο ο Ολυμπιακός φέρεται να ζητάει 5 εκατ. ευρώ.

Ιστοσελίδες στη γειτονική χώρα μάλιστα να κάνουν λόγο για «μάχη» της Γαλατάσαραϊ με την Μπεσίκτας για την απόκτηση του Νιγηριανού μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία, η Γαλατάσαραϊ θέλει να κάνει δικό της τον Αφρικανό εξτρέμ, με την Μπεσίκτας, όμως, να έχει μπει δυναμικά στο κόλπο της απόκτησης του 25χρονου μεσοεπιθετικού, για τον οποίο ο Ολυμπιακός φέρεται να ζητάει 5 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Χένρι Ονιεκούρου είχε αγωνιστεί στην Γαλατάσαραϊ ως δανεικός, αρχικά από την Εβερτον και στη συνέχεια από τη Μονακό, καταγράφοντας συνολικά 71 συμμετοχές, έχοντας 22 γκολ και 12 ασίστ.

Ο διεθνής winger είχε φανατικούς θαυμαστές στην «Τσι μπομ», αφού με τη φανέλα της τούρκικης ομάδας είχε πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις, με τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα να αναφέρουν ότι η Γαλατάσαραϊ θέλει να τον κάνει και πάλι δικό της.