Ματιέ Βαλμπουενά: Δέος… και έμπνευση από τους μικρούς του Ολυμπιακού!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Βαλμπουενά και ο Σιόβας ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Καρπενήσι, χαρίζοντας εμπειρία και κίνητρο στους νεαρούς παίκτες.
Στο Καρπενήσι συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η προετοιμασία του Ολυμπιακού Β’, της Κ19 και της Κ17, όμως τις τελευταίες ώρες η ατμόσφαιρα απέκτησε κάτι ξεχωριστό.
Δύο εμβληματικές μορφές της ερυθρόλευκης ιστορίας, ο Ματιέ Βαλμπουενά και ο Δημήτρης Σιόβας, ενσωματώθηκαν στο πρόγραμμα, κερδίζοντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό όλων.
Οι δύο παίκτες έχουν γράψει με «χρυσά» γράμματα το όνομά τους στο βιβλίο του συλλόγου. Φυσικά, έχουν αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά τους στις επιτυχίες και εμπνέοντας γενιές φιλάθλων. Η παρουσία τους στο πλευρό των νεαρών ποδοσφαιριστών δεν είναι απλώς τυπική. Αποτελεί ξεκάθαρα πραγματικό μάθημα ποδοσφαιρικής παιδείας και επαγγελματισμού.
Για τους «πιτσιρικάδες» του Ολυμπιακού, το να μοιράζονται το γήπεδο με δύο πραγματικούς «Legends» είναι μια εμπειρία που δύσκολα θα ξεχάσουν. Ένας εξ αυτών, ο νεαρός Εθαν Κορτέζ, δεν έκρυψε τη χαρά του, ανεβάζοντας φωτογραφία στο Instagram μαζί με τον Βαλμπουενά και άλλους συμπαίκτες.
Η εικόνα του Βαλμπουενά να καθοδηγεί τους μικρούς και του Σιόβα να δίνει συμβουλές στην άμυνα, είναι το καλύτερο παράδειγμα του πώς το παρελθόν μπορεί να συναντήσει το μέλλον.