Νέο ποστάρισμα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, αυτή τη φορά με το Matchday της αναμέτρησης με τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο.

Όλα έτοιμα για ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ. Ο Ολυμπιακός, επιστρέφει στην ευρωπαϊκή δράση. Αυτή τη φορά με μία εκτός έδρας αποστολή στο Λονδίνο. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τη Γουέστ Χαμ για την τέταρτη αγωνιστική του Europa League.

 

Με τον κόσμο του ο Θρύλος και στη Λάρισα
Με τον κόσμο του ο Θρύλος και στη Λάρισα
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Ένα ματς το οποίο προφανώς, έχει μεγάλο βαθμός δυσκολίας. Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός, έχει μάθει να παίζει πάντα για τη νίκη και τα θετικά αποτελέσματα. Το ταξίδι στο Λονδίνο δεν έχει για… εμπειρία. Αλλά για να πάρει ο Θρύλος βαθμούς. Και να μπει σε τροχιά πρόκρισης.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως σε κάθε αγώνα της ομάδας. Έτσι και σήμερα, έκανε το κλασικό Matchday ποστάρισμα. Ο κόσμος, προσπαθεί με τον δικό του τρόπο, να εμψυχώσει τους παίκτες.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.