Μας... κούφανε ο Πέτρος Κόκκαλης ο οποίος δήλωσε πως ο Ολυμπιακός δεν τον εκφράζει, λίγο μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού στο βόλεϊ.

Ο Πέτρος Κόκκαλης παραχώρησε συνέντευξη στους Betarades και μας τρέλανε με αυτά που είπε.

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού τόνισε μεταξύ άλλων πως ο Πειραϊκός σύλλογος δεν τον εκφράζει στην παρούσα κατάσταση που βρίσκεται, λίγες μέρες μάλιστα μετά από μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του Θρύλου με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού στο βόλεϊ ανδρών.

ΘΥΡΑ 7: «Δεν υπάρχουν αρχηγοί αλλά Ολυμπιακοί – Αδέρφια είμαστε μαζί σας»
ΘΥΡΑ 7: «Δεν υπάρχουν αρχηγοί αλλά Ολυμπιακοί – Αδέρφια είμαστε μαζί σας»

Μάλλον είχε όρεξη για τρολ μιας και ο Ολυμπιακός στην εποχή Μαρινάκη, έχει καταφέρει έναν άθλο που επί εποχής Κόκκαλη σαφώς δεν είχαμε δει. Σε μια δεκαετία σχεδόν πόσα Ευρωπαϊκά στον ερασιτέχνη, ενώ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο τιμόνι μας είδαμε με το καλημέρα την ισοφάριση σε πρωταθλήματα. Επτά στα επτά.

Παράλληλα ο πλέον διοικητικός ηγέτης μας, παλεύει με όλους και με όλα, τα βάζει με τους πάντες, γίνετε ασπίδα του Ολυμπιακού μας ώστε να μπορεί να διεκδικεί τίτλους και δεν είχε χαλί με κόκκινα ροδοπέταλα.

Τέλος ξέχασε να αναφέρει την καταχρεωμένη ΠΑΕ που παρέδωσε στον Βαγγέλη Μαρινάκη ο Σωκράτης Κόκκαλης, ενώ ξέχασε επίσης να αναφέρει ότι ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός παραδόθηκε καταχρεωμένος,

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πέτρος Κόκκαλης:

«Εμένα δεν με εκφράζει αυτός ο Ολυμπιακός. Τώρα που ο σύλλογος θα κλείσει τα 100 χρόνια, θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να είναι πιο κοντά και πιο ενεργοί στην ομάδα. Αυτή τη στιγμή δεν είναι τόσο ανοιχτός και ελκυστικός. Πρέπει να υπάρχει χώρος και για διαφωνίες και συζητήσεις, που νομίζω ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24