Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου: «Δείξαμε χαρακτήρα, κάναμε ένα τέλειο ματς»

Αυτά δηλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ύστερα από τη νίκη του Θρύλου επί της Ντουντελάνζ...


Στο χαρακτήρα των παικτών του στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς για το «διπλό» του Ολυμπιακού στο Λουξεμβούργο, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου. «Είναι από τα ματς που παίξαμε καλά, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, βάλαμε όμως λίγα γκολ. Κάναμε ένα τέλειο ματς, δείξαμε χαρακτήρα και προσωπικότητα. Στα δύσκολα λεπτά του αγώνα ξέραμε να ανταπεξέλθουμε και να επιμείνουμε και κερδίσαμε γιατί ήμασταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και καταφέραμε να κερδίσουμε το ματς», δήλωσε σχετικά ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού.

Για την κατάσταση των Τοροσίδη, Ναουέλ, Γκερέρο: «Τόσο ο Τοροσίδης όσο και ο Ναουέλ έχουν προβλήματα για να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση στη διάρκεια των αγώνων, γιατί έχουν λίγα παιχνίδια. Ο Τοροσίδης έπαιξε μετά από καιρό, ο Ναουέλ έδωσε το δεύτερό του ματς και έτσι έπρεπε να βγουν γιατί δεν μπορούσαν να βγάλουν όλο το παιχνίδι. Για τον Γκερέρο θα ξέρουμε αύριο, για να τον δουν οι γιατροί και να δουν την κατάστασή του».

Για τη νίκη της Μπέτις μέσα στο Μιλάνο: «Πραγματικά δεν έχει κριθεί τίποτα, γιατί η Μίλαν μπορεί να κερδίσει μέσα στην Ισπανία. Μέσα από αυτόν τον όμιλο θα κριθεί μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Εμείς πρέπει να περάσουμε τον σημερινό μας αντίπαλο σε 15 βράδια και να τον ξανακερδίσουμε, να είμαστε σοβαροί και την τελευταία αγωνιστική με την Μίλαν στο γήπεδό μας θα δούμε ποια θα είναι η κατάσταση στον όμιλο και να δούμε πώς θα πάει η πρόκριση».

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης