Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για τους λόγους της ισοπαλίας, αναλαμβάνοντας την ευθύνη χωρίς να "κρυφτεί".

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν ρεαλιστικός στις δηλώσεις του για την συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό που έληξε με 1-1 στο ΟΑΚΑ. Ακόμα, δεν “κρύφτηκε” πίσω από τις λέξεις, τονίζοντας ότι η ευθύνη είναι δική του.

Αναλυτικά είπε:

Ο Ροντινέι σουτάρει και ζητάει… βοήθεια από τον Βεζένκοφ! (vid)
Ο Ροντινέι σουτάρει και ζητάει… βοήθεια από τον Βεζένκοφ! (vid)

Για την επιλογή της ίδιας 11άδας που έπαιξε και με την Τότεναμ και την κόπωση: «Δεν πιστεύω πως συνέβη αυτό. Η κούραση δεν μπορεί ν’ αποτελέσει δικαιολογία. Κάναμε παιχνίδι που δεν είχε πρωτοβουλία και ένταση, δεν είχαμε συγκέντρωση, κάναμε λάθη απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιξε με ψυχή. Η ευθύνη είναι δική μου γιατί η κούραση δεν αποτελεί δικαιολογία για ένα τέτοιο ματς. Μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο πολύ διαφορετικά».

Για το αποτέλεσμα κι αν είναι κακό για τον Ολυμπιακό: «Το αποτέλεσμα δεν είναι καλό. Παρόλο που ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος, μπορεί να μη διανύει καλή περίοδο, όμως εμείς δεν είχαμε τη συμπεριφορά και την απόδοση που θέλαμε. Πριν τέσσερις μέρες είχαμε δείξει πολύ διαφορετικό πρόσωπο και αυτό δεν μας αφήνει ικανοποιημένους. Πρέπει γρήγορα να γυρίσουμε το τσιπ».

Για το σημείο μετά το γκολ του Γκερέρο που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός: «Κυνηγήσαμε την αντίδραση παρά την πρόληψη. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με ψυχή και κυνήγησε το παιχνίδι πιο έντονα. Ο Ολυμπιακός δεν κυνήγησε το παιχνίδι, έδειξε συμπεριφορές που δεν πρέπει να δείχνει και έδειξε πράγματα που δεν πρέπει».

Για τον τίτλο του φαβορί πριν τη σέντρα και το ενδεχόμενο υποτίμησης του Παναθηναϊκού: «Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμήσαμε τον Παναθηναϊκό. Ξέραμε ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί είναι ένα ντέρμπι. Ήμασταν πολύ διαφορετικοί… Από το πρώτο λεπτό δεν καταφέραμε να πάρουμε τον έλεγχο και να είμαστε όπως φανήκαμε με την Τότεναμ. Δεν καταφέραμε να παίξουμε με ένταση. Δεν έχει να κάνει με κούράση, αλλά με λόγους συμπεριφοράς. Δεν ήμασταν κυρίαρχοι όπως θέλουμε να το κάνουμε… Απλά δεν είχαμε συγκέντρωση, δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο».

Για τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη και το παράδειγμα της ομάδας μπάσκετ: «Δεν θα σχολιάσω τις δηλώσεις του προέδρου μας…».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24