Την ικανοποίηση του  εξέφρασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς, μετά την νίκη με 0-1 επί του ΑΡΗ στην Θεσσαλονίκη. Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ. “Δύσκολο ματς, αξίζαμε να νικήσουμε. Ήταν καλή ατμόσφαιρα. Μετά από ο,τι κάναμε στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο, αξίζαμε τη νίκη. Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα […]

Την ικανοποίηση του  εξέφρασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς, μετά την νίκη με 0-1 επί του ΑΡΗ στην Θεσσαλονίκη. Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ.

“Δύσκολο ματς, αξίζαμε να νικήσουμε. Ήταν καλή ατμόσφαιρα. Μετά από ο,τι κάναμε στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο, αξίζαμε τη νίκη. Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα και μας δυσκόλεψε”, υποστήριξε ο Πορτογάλος στις πρώτες του δηλώσεις στην ΕΡΤ.

Στην  συνέχεια στην συνέντευξη τύπου ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε.

«Ήταν καλή εβδομάδα για μας. Κερδίσαμε έναν καλό αντίπαλο, καλά οργανωμένο, που έχει προσανατολισμό μεγάλης ομάδας. Εμείς ήμασταν αποφασισμένοι και μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο δυνατά, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο προσεκτικοί και οργανωμένοι, μας δυσκόλεψε πολύ ο Άρης και μας δημιούργησε προβλήματα. Όμως, είχαμε ξεκάθαρο στόχο και τον πετύχαμε. Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τους τρεις βαθμούς απέναντι σε έναν προπονητή που είχε οργανώσει πολύ καλά την ομάδα του».