Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη επί της Λαμίας, στην κάμερα της Nova.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του ανέβασαν ταχύτατα και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες στα καρέ των φιλοξενούμενων.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά της ομάδας μου. Ηταν ένα παιχνίδι που ήθελε υπομονή. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε την απαιτούμενη ταχύτητα. Στο δεύτερο ημίχρονο αυξήσαμε την ταχύτητα και κάναμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Ο αντίπαλός μας από την άλλη δεν μας απείλησε. Δημιούργησε μόνο μία ευκαιρία σε όλο το παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος, πήραμε μια δίκαιη νίκη», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ο κύριος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση του Κούτρη, του Σουντανί, αλλά και όλων των παικτών. Δεν μετανιώνω για την απόφασή μου να αφήσω εκτός τον Κούτρη. Κάποιοι έπρεπε να μείνουν εκτός. Ολοι είναι σημαντικοί για την πορεία μας στο πρωτάθλημα. Ολοι θα παίξουν και όλοι είναι σημαντικοί για εμάς».

Για τις ενοχλήσεις που ένιωσε ο Βαλμπουενά και την αλλαγή του: «Πιστεύω πως είναι απλά κάτι που ένιωσε από την υπερπροσπάθεια. Δεν νομίζω ότι θα υπάρχει πρόβλημα.»