Το μήνυμα του Μαρσέλο για το αντίο του με τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός, πριν λίγα λεπτά, ανακοίνωσε κι επίσημα το αντίο με τον Βραζιλιάνο κορυφαίο μπακ, Μαρσέλο. Φυσικά, το επισημοποίησε με ένα όμορφο μήνυμα στα social media.

Απ’ την πλευρά του κι ο Μαρσέλο αποχαιρέτησε τον Θρύλο, με ένα συγκινητικό μήνυμα. Ευχαρίστησε βέβαια τον κόσμο, τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και όλον τον οργανισμό του συλλόγου.

Δείτε αναλυτικά τι έγραψε ο Βραζιλιάνος: 

«Έχω ζήσει αξέχαστες στιγμές στην Ελλάδα, στις οποίες με υποδέχτηκαν θερμά σε ένα νέο σπίτι, όχι μόνο για εμένα, αλλά και για την οικογένειά μου. Ο Πειραιάς και οι άνθρωποί του έχουν όλη μου την καρδιά και δε θα είναι η τελευταία μου φορά σε αυτήν την καταπληκτική χώρα.

Μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να εκφράσω που φόρεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού. Παρόλο που η σύντομη διαμονή, η εμπειρία και οι φίλοι που έκανα εκεί, θα με σημαδεύουν για πάντα.

Σήμερα λέω αντίο, όμως αφήνω την στοργή και τον σεβασμό μου στον Πρόεδρο, στους συμπαίκτες μου, σε όλους τους εργαζομένους και τους οπαδούς του συλλόγου. Εύχομαι στον Ολυμπιακό ένα επιτυχημένο μέλλον.

Ευχαριστώ Ολυμπιακέ!»

Δείτε το μήνυμα του Μαρσέλο προς τον κόσμο του Ολυμπιακού: