Ο Άλεκ Πίτερς αναδείχθηκε MVP του αγώνα Μαρούσι-Ολυμπιακός, μετά την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε!

Οι απουσίες των Γουόκαπ, Γουίλιαμς-Γκος, Βιλντόζα και Μιλουτίνοφ δεν φάνηκαν το βράδυ της Δευτέρας (17/3) στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Αμαρουσίου με 104-88 στην 21η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Έχοντας τον Άλεκ Πίτερς σε μεγάλα κέφια. Και τους Μήτρου-Λονγκ, Ντόρσεϊ, Λαρεντζάκη να καλύπτουν τα κενά στην περιφέρεια.

Ο Πίτερς πέτυχε συνολικά 25 πόντους με 6/6 δίποντα, 3/5 τρίποντα και 4/4 βολές. Ενώ είχε επίσης 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 4 κλεψίματα. Εντυπωσιακοί αριθμοί, που του χάρισαν-δικαίως- τον τίτλο του MVP!

Γιαννακόπουλος και Αταμάν θέλουν να χωρίσουν εδώ και τώρα!
Γιαννακόπουλος και Αταμάν θέλουν να χωρίσουν εδώ και τώρα!

Δείτε την εκπληκτική εμφάνιση του Πίτερς, που «άγγιξε» το double-double:

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.