Ο Ολυμπιακός μετά από πολλά εμπόδια, θα καταφέρει να έχει το δικό του κολυμβητήριο. Μεγάλη η συμβολή του ηγέτη του Ολυμπιακού, Ευάγγελου Μαρινάκη, αλλά και του Μιχάλη Κουντούρη. Φυσικά μέσα σε όλα δεν θα μπορούσε να μην γίνει αναφορά και στην Πρόεδρο του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη….

Ο Ολυμπιακός αλλάζει σελίδα. Η σημερινή (24/09) μέρα σηματοδοτεί μια χρυσή αλλαγή σελίδας. Επιτέλους ο Ολυμπιακός θα έχει το δικό του κολυμβητήριο.

Αρωγός της προσπάθειας κι της υλοποίησης αυτής είναι για ακόμα μια φορά ο διοικητικός ηγέτης, της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινακης και ο Μιχάλης Κουντούρης φυσικά.

Θύρα 7: «Όλοι Παπαστράτειο και μετά ΣΕΦ!»
Θύρα 7: «Όλοι Παπαστράτειο και μετά ΣΕΦ!»

Αυτό όμως που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε η προσπάθεια, η θέληση και το βροντερό παρών στην αναγέννηση του ΣΕΦ από την πρόεδρο του, Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Ενα έργο που ήταν έτοιμο από την ίδια την πρόεδρο. Ένα έργο που ξεκίνησε ως ιδεα αλλά με το καιρό βγήκαν όλα τα τοπογραφικά έτοιμα για το που θα υλοποιηθεί από την ίδια την πρόεδρο του ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός αποκτά το δικό του σπίτι. Οι ομάδες Πόλο του Θρύλου λοιπόν δεν θα ξανά βιώσουν καταστάσεις, σαν αυτές στο Παπαστράτειο. Θα αποκτήσουν το δικό τους στολίδι.

Ολα έγιναν με απόλυτη ακρίβεια, με έναν διαγωνισμό που θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να κάνει προσφορά. Σε κλειστό διαγωνισμό και αξίζει να σημειωθεί ο Ολυμπιακός κέρδισε. Γιατί το ήθελε, γιατί παρά την απουσία της πολιτείας τόσο ετών θέλει να μπει σε ένα νέο και υπερσύγχρονο κολυμβητήριο.

Τα λόγια άλλωστε του ηγέτη μας πριν την εκλογή του «Πειραιάς Νικητής» ήταν ότι «αναλαμβάνω με δικά μου έξοδα την υλοποίηση κολυμβητηρίου του Ολυμπιακού.»

Η Τσιλιγκίρη με μια άριστα φτιαγμένη μελέτη βρήκε τον ιδανικό χώρο. Μια περιοχή που είχε ανάγκη να δει και να ζήσει νέες καταστάσεις. Εκεί λοιπόν πήρε την πρωτοβουλία να τρέξει το θέμα για το κολυμβητήριο.

Στις δεσμεύσεις τους πιστοί, δίχως να λένε λόγια του αέρα, ενώ τεράστια συμβολή βοήθειας είχε η Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα τοπογραφικά σχέδια κατά την προκήρυξη του διαγωνισμού…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24