Ο Γκουστάβο Μάντσα σήμερα τα μεσάνυχτα (20/8) έδωσε τον τελευταίο του αγώνα με τη φανέλα της Βέλεζ και η εμφάνιση του ήταν ικανοποιητική.

Ο Ολυμπιακός φέτος μας έχει συνηθίσει στα μεταμεσονύχτια «buzzer beater». Κάτι τέτοιο πραγματοποίησε και με τον Μάντσα, ο οποίος ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Ο Βραζιλιάνος τα μεσάνυχτα (20/8) έπαιξε τον τελευταίο του αγώνα με την Βέλεζ, όπου ηττήθηκε και αποκλείστηκε από το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Η ομάδα γενικά δεν είχε υψηλούς ρυθμούς, σε σχέση με τον ίδιο που στην άμυνα ήταν ένα «κλικ» πιο πάνω από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Βέβαια ο Μάντσα, μπορούσε να καταλάβει κανείς ότι μπορεί σωματικά να ήταν εκεί, αλλά το μυαλό του ήταν ήδη στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός – Αντίνο: Στα… κόκκινα η μεγάλη μεταγραφή!
Ολυμπιακός – Αντίνο: Στα… κόκκινα η μεγάλη μεταγραφή!

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24