Δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα μας ο Δημήτρης Αγραβάνης, αφού στις 25 Ιουλίου λήγει το opt-out στο συμβόλαιό του.

Οι «ερυθρόλευκοι» -μάλλον- ολοκλήρωσαν το ρόστερ τους για φέτος, με την απόκτηση του Γουίλ Τσέρι, ως 8ος παίκτης που αποκτάται.

Όμως, υπάρχει ακόμη ένας παίκτης που το μέλλον του είναι αβέβαιο.

Η Τουρκική ομοσπονδία έσβησε την ανάρτηση «no mercy» και ζήτησε συγγνώμη
Η Τουρκική ομοσπονδία έσβησε την ανάρτηση «no mercy» και ζήτησε συγγνώμη

Φυσικά, αναφερόμαστε για την περίπτωση του Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ομάδα και ο τελευταίος του χρόνος έχει οψιόν και λήγει στις 25 Ιουλίου.

Ο Έλληνας φόργουορντ σύμφωνα με αυτό που φαίνεται, δύσκολα θα συνεχίσει να αποτελεί μέλος του συνόλου των παικτών του Μπλατ, αφού σκέφτονται προπονητής και Διοίκηση να μην συνεχίσουν τη συνεργασία μαζί του, με τον παίκτη να μένει ελεύθερος και να συνεχίσει σε άλλον σύλλογο την καριέρα του.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.