Συνέντευξη, στην οποία μιλάει για τον κόσμο του Ολυμπιακού, για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, παραχώρησε ο Σακίλ ΜακΚίσικ

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο παικταράς ΜακΚίσικ:

– Εξαιρετική νίκη στο ελληνικό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ποια είναι τα συναισθήματά σου;

“Δεν παλιώνει ποτέ, χρόνο με το χρόνο. Κοιμάμαι σαν μωρό πριν από το παιχνίδι και ξυπνάω γνωρίζοντας ότι πιθανότατα θα κερδίσουμε το παιχνίδι”.

– Ο Ολυμπιακός είναι καυτός. Τώρα πια δεν μπορείτε να κρυφτείτε, το Final-4 στο Βελιγράδι είναι ένας ελάχιστος στόχος;

“Ναι, έτσι νομίζω. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε σκληρά, μπαίνοντας στα πλέι οφ και μετά να σκεφτούμε το Final Four, όπου όλα μπορούν να συμβούν”.

– Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει από μια σημαντική γενιά πρωταθλητών όπως ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης, ο Παπανικολάου… σε μια ομάδα που τη συνδυάζει με νέα, νεαρά ταλέντα όπως εσύ, ο Βεζένκοφ, ο Ντόρσεϊ κ.λπ. Αισθάνεσαι σαν μεγάλος χαρακτήρας σε αυτή τη μετάβαση;

“Προσπαθούμε να μάθουμε πολλά από τον κόουτς Μπαρτζώκα, ο οποίος έχει ήδη κατακτήσει μια Ευρωλίγκα το 2013. Είναι σπουδαίος προπονητής και ξέρετε ότι πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο, ειδικά στα πλέι οφ”.

– Πόσο σημαντικό είναι να βρείτε ένα τόσο καυτό γήπεδο για εσάς;

“Ήταν απολύτως καταπληκτικό. Μπαίνεις μέσα, βλέπεις αυτόν τον κόσμο να τραγουδάει από την αρχή… και επίσης όταν ήμασταν μπροστά με 30, απίστευτο!”