Με ένα γκολ της Ελευθερίας Πλευρίτου στο τέλος της αναμέτρησις οι «ερυθρόλευκες» πήραν σπουδαίο διπλό μέσα στο Λαιμό επί της Βουλιαγμένης με 6-7.

Η ομάδα μας αντιμετώπησε την Βουλιαγμένη στον Λαιμό στην Γ’ φάση του πρωταθλήματος. Μεγάλο διπλό και νίκη για την ομάδα μας με 6-7, με την Ελευθερία Πλευρίτου να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή της στο τέλος.

Ρεπορτάζ από τον Πάρη Τσιλιώτη…

H πρώτη περίοδος δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο με τις ομάδες να πέφτουν σε τύχη άμυνας. Όμως μέσα σε αυτά τα τύχη η Βουλιαγμένη κατάφερε να προηγηθεί με 1-0. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα της πρώτης περιόδου.

Στην δεύτερη περίοδο το παιχνίδι πήρε ρυθμό και είδαμε πιο πολλά τέρματα. Η ομάδα του Πειραιά κατάφερε να σημειώσει δύο τέρματα αλλά δέχτηκε τρία και βρέθηκε να χάνει με 4-2 λίγο πριν το ημίχρονο.

Στην τρίτη περίοδο και στην επανάληψη η ομάδα του Χάρη Παυλίδη παίζοντας άμυνα για σεμινάριο κατάφερε να μην δεχτεί τέρμα και με δύο δικά τους τέρματα ισοφάρισε την αναμέτρηση σε 4-4, για να πάνε στο φινάλε με την ψυχολογία υπέρ τους.

Στην τέταρτη περίοδο τώρα η ισορροπία συνεχίστηκε. Οι ομάδες είχαν σκοράρει από δύο τέρματα η κάθε μία, με το παιχνίδι να πήγαινε για την ισοπαλία. Κάπου εκεί όμως μίλησε η τεράστια Ελευθερία Πλευρίτου και με ένα τέρμα στην εκπνοή του αγώνα πήραμε ένα μάγκικο διπλό μέσα στον Λαιμό.

Περισσότερα σε λίγο…