Από την αφάνεια, στις διαδοχικές επιτυχίες και από τις φτωχογειτονιές της Νέας Υόρκης και της Κύπρου, μπροστά στις κάμερες και στους θαυμαστές του...

Στα 27 του χρόνια, ο αδικοχαμένος τράπερ πρόλαβε να ζήσει ορισμένες από τις στιγμές επιτυχίας που ονειρευόταν από παιδί και να κάνει πράξη ορισμένα από τα πιο βασικά του όνειρα.

Ο αυτοδίδακτος μουσικός που είχε βρει τη συνταγή για την προβολή της εικόνας που ήθελε, αγαπούσε την ταχύτητα και απολάμβανε να ζει στα «κόκκινα».

Πριν από λίγους μόνο μήνες, ο ίδιος είχε γράψει προφητικά στις διαδικτυακές του σελίδες:

«Εγώ θα διαλέξω το πως θα πεθάνω».

O Πίτερ Αναστασόπουλος, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, ήθελε από μικρός όπως έλεγε να κάνει την τρέλα και την αλητεία του εμπορική.

Οι κατά καιρούς αντιδράσεις για τις αγορές και τις αναρτήσεις του, δεν έδειχναν να τον προβληματίζουν.

Τον περασμένο Φεβρουάριο είχε συλληφθεί μετά από επεισοδιακή καταδίωξη καθώς δεν είχε σταματήσει σε αστυνομικό έλεγχο. Σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία και είχε αφεθεί ελεύθερος.

Ο στόχος για επιτυχία, αναγνώριση και πλούτο ήταν πάντα σαφής για εκείνον. Το ίδιο και η αγάπη του για το μουσικό είδος που υπηρετούσε.

Η πορεία του

Γεννημένος το 1987 στη Νέα Υόρκη, ήρθε στην Ελλάδα στα 13 του χρόνια, με τους γονείς του και 9 χρόνια μετά έκανε το δικό του ξεκίνημα στην τραπ μουσική.

Στα 27 του κυκλοφορεί το πρώτο του single και πολύ γρήγορα κάθε του δημιουργία γίνεται επιτυχία και κεντρίζει το ενδιαφέρον χιλιάδων στο Youtube.

Οι εποχές που προσπαθούσε να βγει από την αφάνεια ανήκουν στο παρελθόν. Ο νεαρός τράπερ ζει και απολαμβάνει την επιτυχία του.

Το πρόωρο τέλος του σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας, με συγγενείς, συνεργάτες και φίλους του, να περιμένουν απαντήσεις για τα αίτια και τις συνθήκες της τραγωδίας.

Όπως σημειώνει ο Παναγιώτης Μαδιάς, πραγματογνώμονας «με προβληματίζει ότι το αυτοκίνητο πήρε με επιτυχία το κρίσιμο σημείο της καμπυλότητας της δεξιάς στροφής και μόλις άρχισε να ευθυγραμμίζεται τότε ξαφνικά χωρίς να ξέρουμε γιατί χάνει τον έλεγχο».


Πηγή: megatv.com