Όλα όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέκσου μετά τη θριαμβευτική νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ με 3-1 για την Super League.

Λουτσέσκου: «Κάναμε εύκολα λάθη που εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός»

Σημαντική νίκη πήρε ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 3η αγωνιστική των Stoiximan Super League Playoffs με 3-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρά το γεγονός ότι έμειναν πίσω στο σκορ κατάφεραν να βγάλουν την ανωτερότητά τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ανέτρεψαν το σκορ σε 3-1 κατακτώντας έτσι και τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου στην κάμερα της Cosmote TV:

«Η εξήγηση είναι απλή. Όταν προηγείσαι με 1-0, πρέπει να κοντρολάρεις το παιχνίδι όπως πρέπει, κάναμε εύκολα λάθη. Είχαμε ευκαιρίες αν εξαιρέσουμε το πρώτο εικοσάλεπτο, μετά το προβάδισμά μας τα πράγματα ήταν ισορροπημένα. Είχαμε ευκαιρίες για το 2-0 που θα μας επέτρεπε να διαχειριστούμε αλλιώς το παιχνίδι αλλά ο Πασχαλάκης έκανε δύο φοβερές επεμβάσεις. Κάναμε εύκολα λάθη που εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός».

Ακόμη, σε ερώτηση από το συνδρομητικό κανάλι περί των λαθών της ομάδας του, ο 54χρονος κόουτς των Θεσσαλονικέων απάντησε: «Είναι μια γενικότερη κατάσταση, θα έπρεπε να υπάρχει καλύτερη διαχείριση στην επίθεση για να μην δοθεί η ευκαιρία στον Ολυμπιακό, που είναι επιθετική ομάδα και μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα. Στο πρώτο γκολ ήταν μία πολύ ωραία εκτέλεση του Μπακαμπού».