Λιόση: «Η Βουλιαγμένη είναι έτοιμη» (vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Όσα δήλωσε η προπονήτρια της Βουλιαγμένης, Κική Λιόση, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στον 3ο τελικό στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 γυναικών.
Η Βουλιαγμένη νίκησε τον Ολυμπιακό στη διαδικασία των πέναλτι με 14-12, στο κολυμβητήριο του Λαιμού, κι έκανε το 2-1 στη σειρά των τελικών στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 γυναικών.
Πλέον, χρειάζεται μια νίκη για να σταματήσει την 11ετή κυριαρχία του Ολυμπιακού και να στεφθεί πρωταθλήτρια για πρώτη φορά μετά το 2013, με τον 4ο τελικό να έχει οριστεί για την Πέμπτη (29/5, 19:30) στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά.
Η τεχνικός της Βουλιαγμένης, Κική Λιόση, μιλώντας στην ΕΡΤ, δήλωσε:
«Είναι μια δύσκολη σειρά αγώνων, την Πέμπτη θα πάμε στον Πειραιά, σε μια ιδιαίτερα σκληρή έδρα, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας, νομίζω είμαστε έτοιμη η ομάδα, όπως σε κάθε παιχνίδι, πάει για τη νίκη.
Σήμερα αντέξαμε στην αντεπίθεση του Ολυμπιακού, δεν ήμασταν τόσο καλές στον παραπάνω, βγάλαμε κάποιες σημαντικές άμυνες τη στιγμή που έπρεπε, η ομάδα έχει αντοχή και ανοχή, οπότε συνεχίζουμε έτσι».
Κική Λιόση