Ο Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε για τις αλλαγές που έκανε η FIBA σχετικά με τις εθνικές ομάδες, για να βοηθήσουν τους παίκτες.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, μίλησε σε εκδήλωση που πραγματοποίησε η ΟΔΚΕ, σχετικά με την απόφαση της FIBA να μεταφερθούν οι αγώνες των εθνικών ομάδων, για να μπορούν να αγωνίζονται με τις εθνικές τους οι παίκτες της Euroleague.

«Μόλις χθες ανακοινώθηκε και κάτι από τη FIBA, την ”ομπρέλα” μας. Ήταν το πρώτο βήμα ενότητας στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Όλοι γνωρίζετε ότι ζήτησε να μεταφερθούν όλοι οι αγώνες των Εθνικών Ομάδων, που έπεφταν πάνω στην Ευρωλίγκα κατά μια ημέρα. Έκανε ένα βήμα πίσω. Εγώ θα έλεγα ένα βήμα μπροστά. Περιμένουμε, λοιπόν, αντίστοιχα και από την Ευρωλίγκα να κάνει κι εκείνη ένα βήμα μπροστά, έτσι ώστε στο τέλος της σύντομης διαδρομής, μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, να είναι ενωμένο ολόκληρο το Ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ολυμπιακός: Δύσκολα θα παραμείνει ο Κάνααν, θα βγει στην αγορά για «2άρι» ο Θρύλος!
Ολυμπιακός: Δύσκολα θα παραμείνει ο Κάνααν, θα βγει στην αγορά για «2άρι» ο Θρύλος!

Αν, λοιπόν, οραματίζομαι κάτι στο επόμενο χρονικό διάστημα, στην επόμενη χρονιά, θα είναι ένα ενωμένο Ευρωπαϊκό μπάσκετ και ενωμένες δυνάμεις στην Ελλάδα για να πάμε μπροστά. Γιατί; Για να ξαναβγούμε στους δρόμους; Για να μπορέσει το μπάσκετ να ξαναμπεί στην κοινωνία.

Μόνον με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να είμαστε υπερήφανοι, να ξέρουμε ότι αφήνουμε όλοι κάτι πίσω μας και να λέμε ότι κάτι κάναμε κι εμείς σε αυτό το άθλημα, κάπως βοηθήσαμε κι εμείς την κοινωνία, κάπως δείξαμε τον δρόμο για την επόμενη ημέρα στα παιδιά μας. Ευχαριστώ πολύ γιατί η ΟΔΚΕ ήταν ο λόγος που βρεθήκαμε όλοι εμείς εδώ ενωμένοι σε αυτήν την αίθουσα».

Συνεχίζονται οι βελτιωτικές εργασίες στο ΣΕΦ (pic)
Συνεχίζονται οι βελτιωτικές εργασίες στο ΣΕΦ (pic)
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24