Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να αντιμετωπίσουν στις 19:00 την Πόγκον Στσέτσιν, με τον Πορτογάλο Πέδρο Μαρτίνς να βγάζει σημαντικά συμπεράσματα σε ένα πρώτο τεστ. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από τα κανάλια Novasports (NS1). Το Thrylos24.gr έχει απεσταλμένο στην Πολωνία, με τον Κωνσταντίνο Τούμπανο να σας μεταφέρει τα γεγονότα από την προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Το πρώτο του φιλικό δίνει το απόγευμα της Παρασκευής ο Ολυμπιακός, επί Πολωνικού εδάφους, αφού αντιμετωπίζει στις 19:00 την Πόγκον Στσέτσιν. Η αναμέτρηση αυτή θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1.

Έτσι θα έχουν την ευκαιρία οι φίλαθλοι της ομάδας να απολαύσουν μια πρώτη πράξη και εικόνα του Ολυμπιακού της νέας σεζόν.

Επιπλέον, οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς θα έχουν την ευκαιρία να αποφορτιστούν με αυτό το φιλικό, και τον Πορτογάλο κόουτς να βγάλει κάποια -πρώιμα- συμπεράσματα.

Οι Πειραιώτες είχαν αντιμετωπίσει και τη Βιτορούλ στην Αθήνα, όμως ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είχε όλους του τους παίκτες σε ετοιμότητα, αλλά και στη διάθεσή του. Ορισμένοι ήταν διεθνείς με τις εθνικές τους, ενώ τώρα θα έχει την ευκαιρία να δει αρκετούς και στην κατάσταση την οποία βρίσκονται.

Υπενθυμίζουμε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν και αύριο την Χάποελ Μπερ Σεβά, επίσης στις 19:00. Φυσικά, το Thrylos24.gr έχει τον δικό του απεσταλμένο στην Πολωνία για την προετοιμασία της ομάδας μας, τον Κωνσταντίνο Τούμπανο, ο οποίος και θα σας μεταφέρει επακριβώς το κλίμα και τα γεγονότα σε αυτήν την ερυθρόλευκη προετοιμασία.