Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την ιστορική ομάδα, Νότιγχαμ Φόρεστ για ένα φιλικό ματς στο «σπίτι» μας, το «Γ. Καραϊσκάκης». Η σέντρα είναι προγραμματισμένη στις 21:30. Το Thrylos24.gr θα βρίσκεται εκεί. Τηλεοπτικά μεταδίδεται από το One Channel και το Novasports 1.

Η πιο μεγάλη ώρα… είναι τώρα. Οι Πειραιώτες επιστρέφουν στον …τόπο του «εγκλήματος», δηλαδή στο σπίτι μας, το «Γ. Καραϊσκάκης», με πολλή ανυπομονησία. Μετά από 94 ημέρες, ο Ολυμπιακός επιστρέφει για έναν φιλικό αγώνα μπροστά στους φιλάθλους του, με αντίπαλο την ιστορική Νότιγχαμ Φόρεστ. Η σέντρα θα γίνει στις 21:30, ενώ η αναμέτρηση αυτή θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το One Channel και το Novasports 1.

Φυσικά, θα συγκεντρώσει αρκετό ενδιαφέρον η αναμέτρηση αυτή, για πολλούς λόγους. Αφενός πρόκειται για μια πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία έκανε το ταξίδι στην χώρα μας και είναι τιμή μας να βρίσκεται εδώ. Αφετέρου, πρόκειται για ένα πολύ καλό και δυνατό τεστ, για όλους, κυρίως για προπονητή αλλά και φιλάθλους, αφού λίγο πολύ, όλοι συνηθίζουν να βγάζουν κάποια συμπεράσματα.

Ο Πορτογάλος προπονητής της ομάδας μας, κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει τις τελευταίες του δοκιμές, πριν από τα επίσημα και σημαντικά ματς επί της Βικτόρια Πλζεν για τον Β’ Προκριματικό γύρο του Champions League.