Ο Ματίας Λεσόρ, σε δηλώσεις του στο Sportal.gr, μετά το τέλος του χθεσινού ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό, στάθηκε στη... μέτρια ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στο χθεσινό παιχνίδι.

Ο Ματίας Λεσόρ μετά το τέλος του χθεσινού ντέρμπι και τη νίκη της ομάδας του, τόνισε πως θα περίμενε… καλύτερους τους φιλάθλους της ομάδας του.

Ο Γάλλος σέντερ δεν αγωνίστηκε αρκετά, για τα δεδομένα του, στο χθεσινό ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό, καθώς ο προπονητής του Παναθηναϊκού τον χρησιμοποίησε για, μόλις, 15 λεπτά. Παρ΄όλα αυτά ο Λεσόρ… πρόλαβε να εκτελέσει 9 ελεύθερες βολές, ευστοχώντας στις 7 και να σημειώσει συνολικά 13 πόντους.

Σε δηλώσεις του στο Sportal.gr, μετά το τέλος του αγώνα, ο Λεσόρ… κατέρριψε τον ”μύθο” του ΟΑΚΑ, καθώς τόνισε πως ακόμα και σε ένα ντέρμπι «αιωνίων», όπου η αντιπαλότητα είναι τεράστια, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ήταν… μέτριοι.

Πολλά ακούγονται από την ”πράσινη” μεριά, ότι το ΟΑΚΑ είναι η πιο «καυτή» έδρα της Ευρώπης. Βέβαια, ακόμα και οι παίχτες της ομάδας τους, έχουν αντίθετη άποψη. Ο Λεσόρ τόνισε, χαρακτηριστικά, πως θα περίμενε καλύτερους χθες τους φιλάθλους της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γάλλος σέντερ:

«Σίγουρα μας βοήθησε πολύ να έχουμε το να έχουμε κόσμο από πίσω μας. Ειλικρινά, πιστεύω ότι οι οπαδοί θα μπορούσαν να τα πάνε λίγο καλύτερα σήμερα. Δεν ξετρελάθηκαν. Ήταν καλή η ατμόσφαιρα, όμως, για ένα ντέρμπι».