Ο Ζακ Λεντέι υποστήριξε μεταξύ άλλων πως η ομάδα περνάει πολύ δύσκολη φάση...

Ο Ζακ ΛεΝτέι στάθηκε στην άσχημη εικόνα του Ολυμπιακού απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τόνισε πως η περίοδος αυτή είναι δύσκολη για την ομάδα του Πειραιά και επεσήμανε πως άπαντες πρέπει να μείνουμε ενωμένοι για το καλό της ομάδας.

Ο άσος του Ολυμπιακού είπε: «Δεν είχαμε ενέργεια στο δεύτερο μέρος. Δεν σκοράραμε, αστοχήσαμε σε σουτ.

Ξαφνική αποχώρηση για Έβανς – Χάνει τη «μάχη» της Μαδρίτης!
Ξαφνική αποχώρηση για Έβανς – Χάνει τη «μάχη» της Μαδρίτης!

Είχαμε αρκετά λάθη. Δεν έχουμε δικαιολογίες. Πρέπει να μεγαλώσουμε, πρέπει να βελτιωθούμε και να μπούμε στα πλέι-οφ. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Γι αυτό είμαστε εδώ.

Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για την ομάδα. Πρέπει να μείνουμε όλοι μαζί. Δεν έχει σημασία πόσο παίζει ο καθένας και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι.

Είμαστε εδώ και πολύ καιρό αργοί στο παρκέ. Προσπαθούμε να παίξουμε πολλά σετ παιχνίδια. Το παιχνίδι που μας πάει είναι το γρήγορο, όμως δεν μπορούσαμε να το κάνουμε με μεγαλύτερη διάρκεια στο δεύτερο.

Ο Βασίλης και ο Γιώργος και όλα τα παιδιά μέσα στην ομάδα προσπαθούμε να μείνουμε ενωμένοι για την ομάδα. Θέλουμε να εκπροσωπήσουμε το σήμα στο στήθος, τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ δύσκολη η περίοδος για την ομάδα».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24