Έντονα τα συναισθήματα για τον Λάζαρο που χαμήλωσε τους τόνους λέγοντας πως ο δρόμος θα είναι σκληρός…

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν μπορούσε να κρύψει το χαμόγελό του. Ονειρικό ντεμπούτο με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, πλουραλιστικός μέσα στο γήπεδο με δύο γκολ αλλά και ρεαλιστικός στις δηλώσεις του. Τόνισε πως έχει πίστη στην ομάδα, πως αυτόν τον Ολυμπιακό θέλει να βλέπει αλλά συμπλήρωσε πως ήταν απλά το πρώτο βήμα. Ο δρόμος θα είναι πολύ σκληρός…

Αρχικά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ρωτήθηκε από τη NOVA για την δήλωση που είχε κάνει στην προετοιμασία πως «ο Ολυμπιακός θα παίζει ποδόσφαιρο που θα αρέσει στον κόσμο» και απάντησε «το είπα γιατί το πιστεύω και αυτός είναι ο στόχος στη διάρκεια της χρονιάς. Είναι πολύ νωρίς ακόμα, τα πόδια είναι αργά. Το είπα γιατί το πιστεύω όχι να καταλάβει ο κόσμος πως θα γίνει για ένα παιχνίδι. Αυτό που κάναμε σήμερα να γίνεται σε όλα τα παιχνίδια».

Εκεί θα δούμε τον Θρύλο την Κυριακή!
Εκεί θα δούμε τον Θρύλο την Κυριακή!

Στη συνέχεια τόνισε πως «είμαι χαρούμενος που δικαιώθηκα και δεν λέει τίποτα, τίποτα, μα τίποτα. Θα είναι σκληρός ο δρόμος μας».

Για τα γκολ που πέτυχε… «Το περίμενα πολύ. Τα συναισθήματά μου ήταν πολύ έντονα» ενώ για το τι του λέει η κόρη του: «Δεν λέει κάτι το ιδιαίτερο. Μου λέει συνήθως να σκοράρω αλλά αν δεν ήταν δύο άνθρωποι σήμερα εδώ… Η αφιέρωσε πάει σε αυτούς. Ξέρουν ποιοι είναι αυτοί».

Για τη δουλειά που γίνεται… «Αυτό προσπαθούμε νε περάσουμε όλη την προετοιμασία. Θα του αρέσει του κόσμου ο Ολυμπιακός. Έχει απαιτήσεις και πίεση αυτό το πλάνο. Σήμερα ήταν ένα βήμα, αλλοίμονο αν σταματούσαμε εδώ. Θέλουμε να μπαίνουμε με το πόδι πατημένο στο γκάζι είναι στο dna μας και αν το εφαρμόζουμε ο κόσμος θα γουστάρει και θα δικαιώνει και εμάς στο γήπεδο».

Για τον Πέδρο Μαρτίνς είπε «δουλεύει πάρα πολύ, δεν αλλάζει το πλάνο, είναι σίγουρος για τις επιλογές του. «Διάβασε» πολύ το παιχνίδι και μάς έδωσε να καταλάβουμε τι θέλει και εμείς το κάναμε. Αυτόν τον Ολυμπιακό θέλω να βλέπω!

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24