Εκεί στο site της αλήθειας έχετε ξεφύγει εντελώς όμως! Δεν ασχολείστε με την ανυπαρξία σας και ψάχνεται να μοιράσετε αδιαμφισβήτητα ψέματα στο κόσμο.Ακόμα μία φορά ξεπερνάτε τα όρια με την παραπληροφόρηση που μοιράζεται...

Σήμερα, ως δια μαγείας μία μέρα μετά από την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό και όχι ας πούμε την ίδια μέρα (χρόνο είχαν περίπου 8 ώρες μέχρι να αλλάξει η μέρα από τον παγκόσμιο ρεκόρ του Ολυμπιακού), το site της «αντικειμενικότητας» είπε να μας χαρίσει από την μία στιγμές γέλιου και από την άλλη οργή διότι και τα ψέμματα έχουν και ένα όριο.

Ασχολούνται με το αν ο Ολυμπιακός έχει 112 νίκες συνεχόμενες η 111 που εν τέλη και έτσι να ήταν δηλαδή δεν θα έσπαγε το ρεκόρ στο επόμενο παιχνίδι με τα Μελίσσια; Κάτι τέτοιο όμως δεν υφίσταται και το παγκόσμιο ρεκόρ του Θρύλου δεν έχει «σκοτεινή» πλευρά όπως το χαρακτηρίζει το SDNA να το κάνει ψευδές.

Ο Ολυμπιακός για να πάμε και στην ουσία το 2017 είχε τιμωρηθεί από τον ΑΣΕΑΔ για την Εβίνα Μάλτση χωρίς όμως να του αφαιρούσουν το παιχνίδι και να το μεταφέρουν υπέρ του Παναθηναϊκού αλλά απλά με αφαίρεση δύο βαθμών. Όσο ήταν και η νίκη. Σε ένα παιχνίδι που είχε λήξει 74-43 και είχαμε ξεφτιλίσει το σωματείο της λάσπης. Όπως νωρίτερα με άρθρο παρέμβαση από το thrylos24.gr (κλικ εδώ) που εκεί υποδεικνύεται όλη η αλήθεια κάτι τέτοιο όπως θα καταλάβετε δεν ισχύει.

Για να το πάμε και πιο σωστά λοιπόν. Μήπως δεν ισχύει και το 48-0; Μήπως είναι 47-0; Έχετε πολύ πλάκα ειλικρινά! Ο κόσμος απλά γελάει όταν διαβάζει άρθρα στη «λάσπη» του Λαλάκη…