Όλα όσα δήλωσε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο thrylos24.gr μετά τη νίκη επί του Άρη και ενόψει των αγώνων με Φενέρμπαχτσε.

Όλα όσα δήλωσε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο thrylos24.gr μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη με 97-73 για το Game 1 των προημιτελικών των ελληνικών Playoffs και ενόψει των αγώνων με Φενέρμπαχτσε για τα Playoffs της EuroLeague.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης:

– Μετά και την εμφάνιση με τον Άρη όπου βγάλατε διάθεση, φρεσκάδα και ενέργεια, πιστεύεις ότι είστε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο ενόψει των αγώνων με Φενέρ;

Θέλω να πιστεύω πως ναι, έχουμε δουλέψει πολύ σοβαρά στις τελευταίες προπονήσεις. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, δουλεύουμε στο 100% γιατί θα είναι πολύ δύσκολη η σειρά με τη Φενέρ και πρέπει να δείξουμε το 100% των δυνατοτήτων μας.

– Ένα σχόλιο για τον κόσμο ο οποίος φρόντισε να κάνει Sold-out σε ελάχιστες μόλις ώρες ενόψει και των δύο πρώτων παιχνιδιών της σειράς με τους Τούρκους, δείγμα της μεγάλης ανυπομονησίας και του ενθουσιασμού.

Αυτές τις προσδοκίες εμείς τις έχουμε δημιουργήσει. Τον ευχαριστούμε που ανταποκρίνεται σε τέτοιο βαθμό. Θέλουμε ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο με φωνή και όλοι μαζί να καταφέρουμε να πάρουμε δύο νίκες για να κρατήσουμε την έδρα μας δίχως ήττα.

– Ο Ολυμπιακός τερμάτισε πρώτος και η Φενέρ όγδοη στην κανονική περίοδο. Θεωρητικά αλλά και βάση εικόνας όλης της σεζόν, είστε το φαβορί. Νιώθετε σαν φαβορί, νιώθετε κάποια πίεση ότι πρέπει να αποδείξετε κάτι;

Όχι, θεωρώ πως σε αυτό το σημείο που έχουμε φτάσει δεν υπάρχουν φαβορί. Τα Playoffs είναι πολύ δύσκολα και όλες οι ομάδες άξιζαν να βρίσκονται σε αυτήν την πρώτη οκτάδα. Πρέπει να δείξουμε συγκέντρωση και να μην καθησυχάσουμε τον εαυτό μας ούτε μια στιγμή σε όλη τη σειρά.