Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θα δηλώνει κάτοικος Πειραιά από τη νέα σεζόν, καθώς ο Ολυμπιακός “κλείδωσε” οριστικά τον Ελληνα παίκτη.

Είχαν μιλήσει από τον Νοέμβρη οι δύο πλευρές. Ο 26χρονος γκαρντ τα είχε βρει σε όλα με τη ομάδα τότε. Οι δυο πλευρές ρύθμισαν τώρα και τις τελευταίες λεπτομέρειες και ο Λαρεντζάκης θα φοράει οριστικά την φανέλα του Ολυμπιακού στη νέα αγωνιστική περίοδο, βρέξει χιονίσει, καθώς η μεταγραφή κλείδωσε οριστικά.

Ο Ελληνας παίκτης έμεινε το καλοκαίρι ελεύθερος από τη ΑΕΚ. Αρχικά είχε φανεί ότι θα πάει στον Παναθηναϊκό, ο οποίος τον «φλέρταρε» έντονα. Στο παιχνίδι είχε μπει διακριτικά και ο Ολυμπιακός.

Τελικά ο Λαρεντζάκης όχι απλά δεν πήγε σε έναν από τους δυο «αιώνιους», αλλά μετακόμισε στο εξωτερικό, καθώς έκλεισε στην Μούρθια.

Ο Ολυμπιακός δεν τον… ξέχασε όμως. Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να τον πολιορκούν. Στις 10/1 ο Ελληνας παίκτης είχε ταξιδέψει από την Μούρθια ως την Βαλένθια για να δει το ματς του Ολυμπιακού με τις «νυχτερίδες» για την Ευρωλίγκα. Αυτό έδειξε πολλά…

Ετσι ο Ολυμπιακός και ο Λαρεντζάκης συμφώνησαν να πορευτούν μαζί από τη νέα σεζόν. Τελικά ρύθμισαν και τις τελευταίες λεπτομέρειες και ο παίκτης θα παίζει πλέον στους «ερυθρόλευκους» από την σεζόν 2020-21 και μάλιστα σενάρια λένε ότι το συμβόλαιό του θα είναι πάνω από 2 χρόνια.

Η προσθήκη του και θα δυναμώσει φυσικά το ρόστερ της ομάδας καθώς ο Λαρεντζάκης είναι ένας από τους πιο σπουδαίους Ελληνες γκαρντ και στέλεχος της Εθνικής Ομάδας. Από την άλλη, ο ερχομός του θα τονώσει τον ελληνικό κορμό του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει αρχίσει να… φθίνει τα τελευταία χρόνια και χρειαζόταν ενίσχυση.