Ακόμα μία ημέρα στο μεροκάματο από τον εντεταλμένο του συστήματος του Ιβάν και της δικής τους ΕΠΟ δεν έμεινε χωρίς να εργαστεί... σκληρά!

Το μεροκάματο να βγαίνει, η προπαγάνδα να πηγαίνει σύννεφο, η παραπληροφώρηση να είναι σε καλό μομέντουμ, τα ψέμματα και οι άστοχοι ισχυρισμοί επίσης αλλά΄πάνω απ όλα να μην νοιώθεις την βλακεία που λες!

Σήμερα είδαμε τον Παπαθεοδώρου, η αλλιώς Λαλάκη, η αλλιώς Αυλακιώτη η όπως θέλει ας τον φωνάξουν να γίνεται περίγελος με όσα είπε και μάλιστα δημόσια. Βέβαια το προφίλ του είναι κλειδωμένο (γιατί άραγε;;;) κάτι που δεν σου επιτρέπει να απαντήσεις στις χυδαιότητες που γράφει. Μάλλον ο συγκεκριμένος κύριος έχει ασθενής μνήμη, οπότε γι αυτό είμαστε εδώ ώστε να του τα θυμίσουμε και να του την φρεσκάρουμε.

Σήμερα λοιπόν και μέσα από προσωπικά προφίλ ο ίδιος με ειρωνεία και με έπαρση ξεπέρασε την… γελοιότητα. Δεν μπορούσε να φερθεί ούτε ανθρώπινα στο ελάχιστο για έναν παίκτη ο οποίος περνάει τον Ιό που έχει πλήξει όλο το κόσμο εδώ και μερικούς μήνες. Τι λέμε όμως, ε; Ανθρώπινα; Είναι λέξη που δεν θα μπορέσεις να μπει στο δικό σου λεξιλόγιο ούτε με αίτηση από από τα ΚΕΠ.

Δεν μας είπες όμως! Κρούσμα με Κορονοιό είχαν κι άλλες ΠΑΕ (ΠΑΟΚ, Ξάνθη, ΠΑΟ), αλλά δεν είδαμε να αναβληθεί ούτε ο Ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ, ούτε φυσικά να αναβληθεί το μπαράζ της Ξάνθης, ενώ δεν έγινε από την πλευρά της δήθεν δημοσιογραφίας που κάνετε ούτε λόγος για τα κρούσματα. Όπως ήταν φυσικό έτσι πέρασε στο ντούκου. Και καλά κάνατε! Όμως απ ότι φαίνεται έχετε μεγάλο θέμα με τον Ολυμπιακό, έχετε μεγάλο θέμα με τα γλέντια που σας ρίχνουν και φυσικά ούτε λόγος για να κρυφτεί.

Εδώ είμαστε να σας γλεντάμε και να αποκαθιστούμε την αλήθεια στα ψέματα που βγαίνετε και λέτε…

Rostofianos

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24