Ο Κένι Λαλά μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός...

Ο Κένι Λαλά παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες για να πάρει τη νίκη στα Γιάννενα, αλλά τόνισε πως το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι οι τρεις βαθμού.

Αναλυτικά ο Γάλλος μπακ μίλησε:

«Ο Μοντεστό εξετάζει τον Σαμπιά για τον Ολυμπιακό…»
«Ο Μοντεστό εξετάζει τον Σαμπιά για τον Ολυμπιακό…»

Για το πόσο δύσκολο ήταν να έρθει αυτό το αποτέλεσμα: «Ήταν δύσκολο, όπως γνωρίζαμε και πάντα είναι δύσκολο να παίζουμε εδώ. Είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα και θα μιλήσουμε για τις δυσκολίες. Το σημαντικότερο είναι οι τρεις βαθμοί και αυτό κρατάμε.»

Για τη βελτίωση του: «Δουλεύω πάρα πολύ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και προσπαθώ να βελτιώνομαι. Ο στόχος μου είναι να γίνομαι καλύτερος και να βοηθάω την ομάδα μου.»

Για την Άιντραχτ: «Μέχρι σήμερα ήμασταν συγκεντρωμένοι στον ΠΑΣ. Είναι ευχάριστο να έρχεται ευρωπαϊκή βραδιά. Είναι ενδιαφέρον αυτό το παιχνίδι που έρχεται και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό.»

Για την ασίστ του Εμβιλά: «Ο Εμβιλά έχει γνωστή ποιότητα και ικανότητα και δεν είναι έκπληξη αυτό που έκανε. Όταν μπήκε στο γήπεδο πρόσφερε πολλά στην ομάδα. Γι’ αυτό πρέπει να είναι όλοι έτοιμοι να προσφέρουν και να βοηθούν την ομάδα.»

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24