Αυτά είπε ο Ντόρον Λάιντνερ σε Μέσο της πατρίδας του.

Ο Ντόρον Λάιντνερ μίλησε σε ΜΜΕ του Ισραήλ σχετικά με τον Ολυμπιακό, και τις προσδοκίες που έχει για την ομάδα. Απαντά στο αν είναι έτοιμος να μπει στην πρώτη ομάδα, αλλά και σε πολλά περισσότερα.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε:

Αυτό είναι το παρασκήνιο της υπόθεσης Αμπντουλί Μανέ (vid)
Αυτό είναι το παρασκήνιο της υπόθεσης Αμπντουλί Μανέ (vid)

«Προπονούμαι με την πρώτη ομάδα. Έχω δει το επίπεδό μου και σε σχέση με άλλους παίκτες και θεωρώ πως ανήκω εκεί. Μετά τις υποχρεώσεις μου με την Εθνική θα ξεκουραστώ λίγο και έχω προετοιμασία με τον Ολυμπιακό στην Ισπανία. Εκεί θα υπάρχουν φιλικά και είμαι σίγουρος πως θα αποδείξω το τι μπορώ να κάνω.

Δεν νομίζω ότι έχω θέμα ετοιμότητας. Προπονούμαι καλά. Εάν χρειαστεί κάτι παραπάνω δεν έχω πρόβλημα να παίξω – ξανά – με τον Ολυμπιακό Β’. Έπαιξα αρκετά λεπτά με τη 2η ομάδα και ένιωσα εξαιρετικά»

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.