thrylos24.gr
Μουντομπάσκετ

Ξεχώρισε στα μάτια της FIBA o Γουόκαπ!

Ο Τόμας Γουόκαπ αποδείχθηκε κορυφαίος για την Εθνική ομάδα σου Μουντομπάσκετ. Αυτό παραδέχτηκε και η διοργανώτρια αρχή της FIBA.

Ο Τόμας Γουόκαπ ήταν συγκινητικός στο πρώτο του τουρνουά ως κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου και παίκτης της Εθνικής μας ομάδας.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού τίμησε την γαλανόλευκη αποτελώντας με τις επιδόσεις και τον τρόπο παιχνιδιού κορυφαίο στέλεχος.

Μάλιστα, η διοργανώτρια αρχή της FIBA, αναφέροντας τον κορυφαίο παίκτη κάθε χώρας για το Μουντομπάσκετ, ανέδειξε τον Γουόκαπ κορυφαίο της Ελλάδος.

Ο σκληροτράχηλος περιφερειακός ολοκλήρωσε το τουρνουά με 12,8 πόντους, 7,2 ασίστ, 2,8 ριμπάουντ και 1,4 κλεψίματα, όντας εκ των πρωταγωνιστών του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε η FIBA για τον Τόμας Γουόκαπ:

«Η προσθήκη του Τόμας Γουόκαπ στην ομάδα ήταν μία καλή απόφαση. Ο πόιντ γκαρντ ένιωσε σαν στο σπίτι του στο σύστημα του Δημήτρη Ιτούδη. Είχε 12,8 πόντους-7,2 ασίστ ανά ματς, ενώ σούταρε με 42,3% από το τρίποντο.

Αλλά χωρίς τους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Κώστα Σλούκα και Νικ Καλάθη, ήταν μία δύσκολη μάχη για την Ελλάδα».

READ MORE