Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, κάνει show όπου πηγαίνει και ξεσηκώνει τον κόσμο της ομάδας του, αλλά με διαφορετικό τρόπο.

Κανείς δεν ασχολείται με όσα κάνει και λέει ο Μάριος Ηλιόπουλος το τελευταίο διάστημα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ κάνει… show όπου πηγαίνει και ξεσηκώνει τον κόσμο της ομάδας του, αλλά με προκλητικό τρόπο.

Πριν λίγους μήνες, δήλωνε για τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, ότι «το καλάμι εύκολα καβαλιέται, αλλά το ίδιο εύκολα το σύμπαν το τοποθετεί στη σωστή θέση». Στο Ηράκλειο έκανε… συστάσεις στον κόσμο της ΑΕΚ, αναφέροντας ότι «τoν ΟΦΗ δεν τον γαμ@@ε. Toν ΟΦΗ τον κερδίζουμε! Είναι φιλικό σωματείο επειδή είναι Ηρακλειώτικο»!
Ακόμα μία φορά που δεν ίδρωσε το αυτί κανενός. Στη Λαμία, τα ίδια. Ζητούσε από τους οπαδούς να φωνάξουν «Γ@μ@, τους τον… πάτο, Ηλιόπουλε» σαν οργανωτής εξέδρας.

Φαίνεται πως όλα αυτά δεν προάγουν τη βία. Φυσικά, αν κάποιος από την πλευρά του Ολυμπιακού έκανε κάτι αντίστοιχο, θα είχε ενεργοποιηθεί… ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός!

Ολυμπιακός: Έρχονται 2 εξτρέμ «φωτιά» για το ρόστερ του Μεντιλίμπαρ
Ολυμπιακός: Έρχονται 2 εξτρέμ «φωτιά» για το ρόστερ του Μεντιλίμπαρ

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24