Ξεκίνησε το 23ο Summer Camp της ακαδημίας του Ολυμπιακού στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη!

Πάνω από 250 παιδιά έδωσαν το «παρών» στο Summer Camp του Ρέντη το πρωί της Δευτέρας και μέχρι την Παρασκευή, θα έχουν την ευκαιρία να προπονούνται στους χώρους όπου προετοιμάζεται για τις δικές της αγωνιστικές υποχρεώσεις καθημερινά η πρώτη ομάδα των «ερυθρόλευκων»!

Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και αυτό, στο Ρέντη βρίσκονται παιδιά απ’ όλο τον κόσμο, καθώς έχουν ταξιδέψει στην Ελλάδα για το Summer Camp του Ολυμπιακού από Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Παναμά, Αγγλία, Σουηδία, Ντουμπάι, Ολλανδία, Βέλγιο!

Ολυμπιακός Κ19 – Πάφος Κ19: Δες το Live Streaming του Youth League
Ολυμπιακός Κ19 – Πάφος Κ19: Δες το Live Streaming του Youth League

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.