Ντροπή και αίσχος. Ακόμα μια φορά γίνανε μάρτυρες στα αίσχη και στο «ήθος» που διψάν οπαδοί του Ολυμπιακού, από επίθεση σε γυναίκες αθλήτριες μας.

Ακόμα μια ντροπιαστική ημέρα ζήσαμε στον Ελληνικό αθλητισμό. Αυτή τη φορά και πάλι από οπαδούς του Παναθηναϊκού που όπως φαίνεται δεν έχουν ηθικούς φραγμούς. Δεν τους νοιάζει αν είναι γυναίκες αθλήτριες ή άντρες αθλητές. Κατά κύριο λόγο σχεδόν ένα μήνα μετά από το ΜΕΤΣ, και πάλι έκαναν αισχρή επίθεση σε γυναικείο τμήμα του Ολυμπιακού. Αυτή τη φορά στη γυναικεία ομάδα Μπάσκετ. Και όλα αυτά ενώ ετοιμαζόταν να αναχώρηση στο τέλος της αναμέτρησης και να επιστρέψει πίσω.

Οπαδοί των Πρασίνων αμαύρωσαν το ματς με τους τραμπουκισμούς τους κατά του λεωφορείου του Θρύλου, στο οποίο πέταξαν αντικείμενα με την ανοχή της αστυνομίας και της διοίκησης Βρανόπουλου που ήταν εξαφανισμένη και το επέτρεψαν να συμβεί.

Φυσικά η ανοχή βαρένει κατά κύριο λόγο τη διοίκηση Βρανόπουλο σε πρώτο χρόνο για τα αίσχη που είδαμε. Απο κει και περα φυσικά η αστυνομία ήταν πολύ ευαισθητοποιημένη και άφησαν να φράσσουν στο πούλμαν ώστε να εκτοξεύσουν αντικείμενα πάνω στο πούλμαν ώστε να μπει σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα από τις αθλήτριες της ομάδας μας. Και όλα αυτά φυσικά δίπλα ακριβώς από την ΓΑΔΑ.

Αναστάσιος Θωμαΐδης

Ο Αναστάσιος Θωμαΐδης είναι 23 ετών και δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην αρθρογραφία, με πολλά άρθρα στο Thrylos24.gr, καθώς και συνεργασίες με Athlosnews.gr και Kokkinamiala.gr. Ειδικεύεται σε αναλύσεις, ρεπορτάζ και αφιερώματα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ξεχωρίζει για τον υψηλό ρυθμό παραγωγής, τη δημιουργικότητα και τη συνέπεια.

Διαθέτει άριστη γνώση αγγλικών, εμπειρία σε social media και άριστη χρήση WordPress.

Παρακολουθεί καθημερινά την αθλητική επικαιρότητα, διαθέτει αναλυτική σκέψη, δημοσιογραφικό ένστικτο και έχει ως στόχο τη συνεχή εξέλιξη, προσφέροντας ποιοτικό, αξιόπιστο και άμεσο περιεχόμενο στους αναγνώστες του αθλητικού χώρου με συνέπεια και πάθος.