Ξεφτίλα δίχως όρια: Ντροπή ακόμα μια φορά! Επιτέθηκαν στη Γυναικεία ομάδα Μπάσκετ με την ανοχή της διοίκησης Βρανόπουλου!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ντροπή και αίσχος. Ακόμα μια φορά γίνανε μάρτυρες στα αίσχη και στο «ήθος» που διψάν οπαδοί του Ολυμπιακού, από επίθεση σε γυναίκες αθλήτριες μας.
Ακόμα μια ντροπιαστική ημέρα ζήσαμε στον Ελληνικό αθλητισμό. Αυτή τη φορά και πάλι από οπαδούς του Παναθηναϊκού που όπως φαίνεται δεν έχουν ηθικούς φραγμούς. Δεν τους νοιάζει αν είναι γυναίκες αθλήτριες ή άντρες αθλητές. Κατά κύριο λόγο σχεδόν ένα μήνα μετά από το ΜΕΤΣ, και πάλι έκαναν αισχρή επίθεση σε γυναικείο τμήμα του Ολυμπιακού. Αυτή τη φορά στη γυναικεία ομάδα Μπάσκετ. Και όλα αυτά ενώ ετοιμαζόταν να αναχώρηση στο τέλος της αναμέτρησης και να επιστρέψει πίσω.
Επίθεση οπαδών του Παναθηναϊκού μετά το παιχνίδι απέναντι μας στο Μπάσκετ Γυναικών. Απλά ντροπή. Δίδαξαν ήθος και πάλι. Ανοχή από: Πολιτεία, αστυνομία και τη διοίκηση τους. Φυσικά η ΔΕΑΒ εξαφανισμένη και πάλι.#OlympiacosSFP pic.twitter.com/J1UrKiuZPr
— Thrylos24.gr (@THRYLOS24gr) March 7, 2026
Οπαδοί των Πρασίνων αμαύρωσαν το ματς με τους τραμπουκισμούς τους κατά του λεωφορείου του Θρύλου, στο οποίο πέταξαν αντικείμενα με την ανοχή της αστυνομίας και της διοίκησης Βρανόπουλου που ήταν εξαφανισμένη και το επέτρεψαν να συμβεί.
Επίθεση οπαδών του Παναθηναϊκού στο πούλμαν στη γυναικεία ομάδα Μπάσκετ του Ολυμπιακού μετά το τέλος της αναμέτρησης. Φυσικά η ανοχή ήταν τεράστια και έφτασαν ακριβώς μπροστά στο πούλμαν που πέταξαν αντικείμενα μαζί με καρέκλες. Θα επέμβει η πολιτεία, η απλά θα ξημερώσει μια…
— Paris Tsiliotis (@Ptsiliotis) March 7, 2026
Φυσικά η ανοχή βαρένει κατά κύριο λόγο τη διοίκηση Βρανόπουλο σε πρώτο χρόνο για τα αίσχη που είδαμε. Απο κει και περα φυσικά η αστυνομία ήταν πολύ ευαισθητοποιημένη και άφησαν να φράσσουν στο πούλμαν ώστε να εκτοξεύσουν αντικείμενα πάνω στο πούλμαν ώστε να μπει σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα από τις αθλήτριες της ομάδας μας. Και όλα αυτά φυσικά δίπλα ακριβώς από την ΓΑΔΑ.