Ποια το δήλωσε;

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος υπήρξε ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς και έγινε αφίσα στα δωμάτια πολλών κοριτσιών τη δεκαετία του ’80 που οι βιντεοταινίες ανθούσαν.

Ανάμεσα στις νεαρές που ήταν ερωτευμένες μαζί του εξομολογήθηκε πως ήταν και η Σοφία Παθέκα, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην εκπομπή Pop up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή. Μάλιστα είχε την τύχη να τον γνωρίσει, όταν δούλευε στον Πρω1νό Καφέ.

«Όταν είχε έρθει στην εκπομπή, γιατί εγώ ήμουν μικρό κοριτσάκι, ένας πρωταγωνιστής των 80s που εγώ ήμουν ερωτευμένη μαζί του όταν ήμουν μικρή και ξαφνικά του μιλούσα στον ενικό… Ο πιο ωραίος πρωταγωνιστής των βιντεοταινιών, ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

Ήμουν ερωτευμένη μαζί του, δεν έχανα ταινία. Μετά με τον Πρωινό Καφέ είχαμε κάνει ένα ταξίδι στη Βενετία με πλοίο, καθόταν δίπλα μου στο λεωφορείο κι έτρεμα ολόκληρη, είχα συγκινησιακή φόρτιση», εξομολογήθηκε η Σοφία Παθέκα.

Η ίδια μίλησε και για την καριέρα της, αλλά και την προσωπική της ζωή, αναφέροντας: «Ήμουν από τις τελευταίες γυμνάστριες που βγήκαν στην τηλεόραση, δεν είχαμε ανταγωνισμό. Είμαι 20 χρόνια παντρεμένη. Τα πάντα έχουν τύχει μέσα σε αυτά τα χρόνια. Όταν υπάρχουν γερές βάσεις σε ένα γάμο μπορείς να ξεπεράσεις τα πάντα. Η εφηβεία είναι δύσκολη περίοδος. Τα αγόρια χρειάζονται μια ειδική μεταχείριση».

Πηγή: athensmagazine.gr

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24