Η Νότιγχαμ Φόρεστ έμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη στην Premier League, καθώς ήρθε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με την Κρίσταλ Πάλας.

Έδαφος στη μάχη για ένα εισιτήριο για το Champions League έχασε η Νότιγχαμ Φόρεστ. Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο έμεινε στο 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαστ Παρκ», για την 35η αγωνιστική, και δεν μπόρεσε να επιστρέψει στην πρώτη πεντάδα της Premier League.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 60ο λεπτό με πέναλτι του Έζε, το οποίο είχε κερδίσει ο Μίτσελ από τον Σελς. Οι «reds» απάντησαν τέσσερα λεπτά αργότερα, με τον Μουρίλο να σκοράρει με προβολή, έπειτα από σουτ του Νέκο Γουίλιαμς.

Κουϊαμπάνο: Από την Αγγλία στο… Ρίο!
Κουϊαμπάνο: Από την Αγγλία στο… Ρίο!

Το πρόγραμμα της 36ης αγωνιστικής

10/5, 17:00 Γουλβς – Μπράιτον

10/5, 17:00 Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι

10/5, 17:00 Φούλαμ – Έβερτον

10/5, 17:00 Ίπσουιτς – Μπρέντφορντ

10/5, 19:30 Μπόρνμουθ – Άστον Βίλα

11/5, 14:00 Νιούκαστλ – Τσέλσι

11/5, 16:15 Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας

11/5, 16:15 Νότιγχαμ Φόρεστ – Λέστερ

11/5, 16:15 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ

11/5, 18:30 Λίβερπουλ – Άρσεναλ

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.