Η αυριανή Δευτέρα (05/06) προμηνύεται κρίσιμη και καταλυτική καθώς οι ομάδες-μέτοχοι της EuroLeague Basketball θα κληθούν να κρίνουν το μέλλον του Μάρσαλ Γκλίκμαν ως CEO της εταιρείας.

Οι ομάδες-μέτοχοι της EuroLeague Basketball καλούνται να πάρουν αύριο (05/06) την κρίσιμη απόφαση για το αν ο Μάρσαλ Γκλίκμαν θα διατηρήσει τη θέση του ως CEO ή όχι.

Σε μία σύσκεψη που αρχικά ήταν προγραμματισμένη για τη προηγούμενη εβδομάδα και τελικά μεταφέρθηκε για την Δευτέρα, οι μέτοχοι της εταιρείας στην οποία ανήκει η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και η δεύτερη τη τάξει (EuroCup) θα αποφασίσουν για το μέλλον του Αμερικανού άνδρα και αν ήταν αποδοτικός δίπλα στον Ντέγιαν Μποντιρόγκα τη σεζόν που μας πέρασε.

Ολυμπιακός: Στη Γερμανία ο Φαλ, αμφίβολος για το ΟΑΚΑ
Ολυμπιακός: Στη Γερμανία ο Φαλ, αμφίβολος για το ΟΑΚΑ

Ο Ισπανός δημοσιογράφος, Μαρκ Μάντετ, ανέφερε σε post του στο twitter ότι κάποιες ομάδες-μέτοχοι είναι δυσαρεστημένες με τον Γκλίκμαν, προσθέτοντας παράλληλα ότι ο Αμερικανός δεν έχει καλή σχέση με τον Μποντιρόγκα. Την ίδια στιγμή όμως, ο Γκλίκμαν πιστώνεται την συμφωνία με το ESPN και το άνοιγμα στην αμερικανική αγορά, μία κίνηση που αν μη τι άλλο έχει σοβαρά σημαντικές προοπτικές στο ευρωπαϊκό προϊόν.

Όπως και να έχει, αν δεν υπάρξει νέα αναβολή, τότε σύντομα θα γίνει γνωστό αν τελικά ο Αμερικανός θα παραμείνει στην θέση του ή οι μέτοχοι της EuroLeague Basketball θα πρέπει να ψάξουν για νέο CEO.

 

EuroLeague: Οι νέες ιδιαιτερότητες και τα challenge
EuroLeague: Οι νέες ιδιαιτερότητες και τα challenge
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24