Ο Γιάνις Στρέλνιεκς που θα μπορούσε να πάρει στα χέρια του τον Ολυμπιακό, ελέω έλλειψης Σπανούλη, αλλά τελικά κι εκείνος θα στερήσει τις υπηρεσίες του στον Ντέιβιντ Μπλατ και το σύνολό του.

Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η Media Day του Ολυμπιακού, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης για την τελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας με αντίπαλο την τουρκική Νταρουσάφακα.

Σε ερώτηση που έγινε στον Αμερικανοϊσραηλινό προπονητή του Θρύλου Ντέιβιντ Μπλατ για τον Γιάνις Στρέλνιεκς, την δεύτερη μεγάλη και σοβαρή απουσία του Ολυμπιακού, μετά από εκείνη του Βασίλη Σπανούλη, απάντησε «όχι σύντομα», για το πότε αναμένεται να επιστρέφει ο Λετονός παίκτης.

Ειδικά μετά το χειρουργείο και την μακρά απουσία του αρχηγού, παίκτες σαν τον Στρέλνιεκς θα μπορούσαν να αποδειχθούν χρυσάφι και σίγουρα θα τον ήθελε ο Μπλατ στη «φαρέτρα» του.

Να θυμίσουμε πως ο Στρέλνιεκς είχε υποστεί θλάση δεύτερου βαθμού μηριαίου στο ματς με την Εθνική του, απέναντι στο Μαυροβούνιο. Είχε νιώσει κάποιες ενοχλήσεις, αλλά συνέχιζε να αγωνίζεται όλο το 40λεπτο.

Ο παίκτης υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις την Τετάρτη, με τα αποτελέσματα όμως να μην είναι θετικά και να συνεχίζει τις θεραπείες του.