Κρεσέντο ανακοινώσεων από την Χάποελ Τελ Αβίβ: Δική της οι Οτούρου και Μπράιαντ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Ισραηλινοί πυροδότησαν τις δύο «βόμβες» που είχαν προαναγγείλει από καιρό.
Δύο αρκετά σημαντικές προσθήκες ανακοίνωσε η Χάποελ Τελ Αβίβ, η οποία στην παρθενική της συμμετοχή στη Euroleague θέλει να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική γίνεται.
Συγκεκριμένα, ο σύλλογος του Ισραήλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ελάιτζα Μπράιαντ, αλλά και αυτή του Νταν Οτούρου. Την περασμένη σεζόν, ο Αμερικανός άσος κατέγραψε 13,8 πόντους, 4,2 ριμπάουντ, 3,1 ασίστ και 1,2 κλεψίματα κατά μέσο όρο σε 38 παιχνίδια της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας.
Από την άλλη ο Αμερικανό-Νιγηριανός σέντερ, ο οποίος βρέθηκε στα ραντάρ των δύο «αιωνίων» (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός) είχε κατά μέσο όρο 8.8 πόντους, 4.2 ριμπάουντ, 1 τάπα και 0.5 ασίστ, προσφέροντας έτσι πολύτιμες λύσεις και στις δύο πλευρές του παρκέ, όντας ένα πολύτιμο εργαλείο για κάθε ομάδα.
הקלע מאיסטנבול🌹 pic.twitter.com/H4MBLcR6CZ
— Hapoel Tel Aviv BC (@HapoelTLVBC) July 6, 2025
בפרק הבא 🌹 pic.twitter.com/MGK75j389o
— Hapoel Tel Aviv BC (@HapoelTLVBC) July 6, 2025