Ιδιαίτερα χαρούμενος για την πρόκριση στάθηκε ο Πιέρ Κουντέ

Ο Πιέρ Κουντέ ιδιαίτερα χαρούμενος για τη νίκη πρόκριση επί της Νέφτσι Μπακού αλλά και από τη δική του απόδοση μίλησε για τον χαρακτήρα που έδειξε ο Ολυμπιακός στο Μπακού παρά τα  πολλά αγωνιστικά του προβλήματα.

Αναλυτικά δήλωσε:
«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για όλους, με κρούσματα και απουσίες. Όταν παίζεις στον Ολυμπιακό πρέπει να είσαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή. Εγώ ήθελα ένα 90λεπτο για να βρω ρυθμό. Ελπίζω να περάσουμε με τον ίδιο τρόπο και την επόμενη πρόκληση και να βρεθούμε στους ομίλους».

Σχολές Ολυμπιακού: Στο πλευρό των παιδιών με οπτική αναπηρία!
Σχολές Ολυμπιακού: Στο πλευρό των παιδιών με οπτική αναπηρία!

Για τη δική του παρουσία είπε: «Ξέρω τι μπορώ να προσφέρω στην ομάδα, είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνισή μου και την πρόκριση της ομάδας, αλλά ακόμη είμαστε σε διαδικασία δουλειάς. Χρειαζόμαστε όλοι, όπως κι εγώ, τα 90λεπτα για να γινόμαστε καλύτεροι».

Για τις φιλοδοξίες της ομάδας: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να μπει στους ομίλους. Παρά τις δυσκολίες και τις απουσίες η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει, όλοι όσοι αγωνίζονται στον Ολυμπιακό αξίζουν. Πιστεύω πως όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε μια πολύ δυνατή ομάδα και να κατακτήσουμε όλους τους στόχους μας».

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24