Όταν ο «Βόθρος» και τα εργαλεία του κουνάνε το δάχτυλο... γελάνε και τα τσιμέντα των Πρεσπών. Τι, όχι;

Φανερά στεναχωρημένο το σύστημα του «Βόθρου» από την νέα αναβολή στην δίκη του μεγάλου αφεντικού και συγκεκριμένα η 7η κατά σειρά, αφού για μια ακόμα φορά έλειπαν βασικοί μάρτυρες. Είπαν μωρέ να ανακαλύψουν την «Βόμβα» μεγατόνων με την υπόθεση Ρόουζ. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

Εντελώς ξαφνικά η Γιαννούλα, με την Βασιλικούλα και τα υπόλοιπα παιδιά με τις μεγάλο κοπέλες, πιστοί στο δόγμα του πρώην ανατολικού μπλοκ, ξέθαψαν τους σκελετούς από τις ντουλάπες.

Άλλωστε σε θαψίματα και εκταφές έχουν ειδικότητα μόνο που αυτές γίνονται πάντα επιλεκτικά.   Το μεγάλο αφεντικό που όλοι άκουσαν ότι είναι εδώ αλλά κανένας δεν τον είδε, είναι απόλυτα προσαρμοσμένος στην νέα τεχνολογία και φυσικά έχει τα ανάλογα εργαλεία να ξεκινήσουν την δουλειά όπως λένε «το μυστρί το πηλοφόρι!».

Οι ίδιοι που έλεγαν… και τι έγινε αν ο ΠΑΟΚ έκανε και 3-4 μεταγραφές χωρίς να ανακοινωθούν, αφού όλα ήταν νομότυπα. Εδώ ας θυμίσουμε λοιπόν, Φασίδης 500.000 ευρώ στην Ξάνθη με τον παίκτη να μην αγωνίζεται ΠΟΤΕ στον ΠΑΟΚ. Φυσικά υπάρχουν πολλές ακόμα, αλλά αν τις αναλύσουμε θα χρειαστούμε εγκυκλοπαίδεια.

Επίσης οι ίδιοι που λένε για δανικούς σε φιλικές ομάδες, αλλά ξεχνούν πολύ γρήγορα μεταξύ άλλων τις 42 μετακινήσεις παικτών του ΠΑΟΚ σε Ξάνθη, Βέροια και Βόλο την τελευταία δεκαετία.

Όλο αυτό το σύστημα της ομάδας των Πρεσπών κουνάει το δάχτυλο στον Ολυμπιακό αφήνοντας αιχμές για υπόγειες διαδρομές με τον μεγάλο τους καημό τον Άρη, όταν οι ίδιοι καταλάμβαναν το γήπεδο της Ξάνθης και η τοπική ομάδα απαγόρευε στους Ξανθιώτες να πάνε στο γήπεδο.

Μιλάνε οι άνθρωποι που κατάφεραν το Πανελλαδικό ρεκόρ να ανοίξουν Σάββατο οι τράπεζες για να εξυπηρετηθούν, μιλάνε αυτοί που ο δικός τους Ζουράρης είπε ας είναι καλά ο ΣΥΡΙΖΑ που πήραμε και κανένα τίτλο.

Ναι αυτοί μιλάνε που πρόχειρα- πρόχειρα θα μπορούσαμε να θυμηθούμε τις κρατικές χορηγίες του αείμνηστου  Τζοχατζόπουλου,  Γούμενου με τα Ελληνικά Πετρέλαια, το Παλατάκι δώρο μαζί με πληρωμένες τις ΔΕΚΟ και το κοιμόμαστε με -3 και κεκλισμένων των θυρών και ξυπνάμε με όλα σβησμένα και θεωρημένα τα εισιτήρια.

Όλοι αυτοί έχουν, όπως πάντα επιλεκτική μνήμη και επιλεκτικές τακτικές, όπως τις μηνήσεις που περιμένουμε ακόμα στον Ολυμπιακό και τον Σιαμπάνη για συκοφαντική δυσφήμηση όπως έλεγαν.

Αυτοί λοιπόν που ανέλαβαν υπηρεσία αφοσίωσης στον μεγάλο σαν αναλώσιμοι, παίζουν την τελευταία τους παράσταση στον «θίασο σκιών» του «Βόθρου».

Η αγωνία τους και η ταραχή τους άλλωστε, βγαίνει και επικοινωνιακά με τα υπόλοιπα συνεταιράκια τους αφού οι γκρίνιες και οι μουρμούρες των οπαδών της ομάδας τους πρέπει να καλυφθεί πετώντας το μπαλάκι στην εξέδρα.

Υ.Γ. Παλικάρια του συνεργείου υπομονή. Το ποτήρι έχει ακόμα μέσα πολύ πίκρα. Θα την γευτείτε μέχρι και την τελευταία σταγόνα….

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24