Απόλυτα χαρούμενος για το γεγονός ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στην οικογένεια του Θρύλου εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και έτσι θα συνεχίσει να βρίσκεται στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Σέρβος τεχνικός στις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά το τέλος της ανανέωσης του συμβολαίου του τόνισε ότι είναι πάρα πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσει στον πάγκο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Θρύλου.

Επίσης, ανέφερε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η πλευρά του Ολυμπιακού ήθελαν πολύ να γίνει αυτή η ανανέωση και έτσι η συμφωνία έγινε πολύ γρήγορα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν μια μεγάλη… ευχαρίστηση η ανανέωση της συνεργασίας και για τις δυο πλευρές. Όπως την πρώτη φορά έτσι και τη δεύτερη, η συμφωνία έγινε πολύ γρήγορα. Το ήθελα πολύ και εγώ και ο Ολυμπιακός. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που συνέβη αυτό και θα μείνω για άλλα δυο χρόνια. Ελπίζω τα αποτελέσματα να είναι τα ίδια και ίσως και λίγο καλύτερα».