Κούβελος: «Να δοθεί το ΣΕΦ στον Ολυμπιακό, αλλά να βρεθεί και εναλλακτική λύση»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Ισίδωρος Κούβελος, αναφέρθηκε στις δομικές αλλαγές που θέλει να προχωρήσει η ολομέλεια.
Ο Ισίδωρος Κούβελος δεν δίστασε να εκφράσει ανοιχτά τη διαφωνία του για την απόφαση της Πολιτείας να παραχωρήσει το ΣΕΦ στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, από τη στιγμή που δεν έχει δοθεί λύση, ώστε να βρουν στέγη τα 8 με 10 ολυμπιακά αθλήματα που «ξεσπιτώνονται».
«Τελείωσε ο Άγιος Κοσμάς, το ΣΕΦ θα παραχωρηθεί το μπιτ βόλεϊ παραχωρήθηκε και το τάεκβοντό θα παραχωρηθεί. Ποιος χώρος μένει αυτή τη στιγμή στον Νότιο Τομέα; Δεν υπάρχει χώρος στον Νότιο Τομέα. Εγώ παρακάλεσα το ταεκβοντο να παραμείνει για τον αθλητισμό. Είναι ένας χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει 8-10 ολυμπιακά αθλήματα.
Δεν μπορεί να δίνεις το ΣΕΦ και ταυτόχρονα να δίνεις και το ταεκβοντό. Δώσε μία λύση να μείνει το ταεκβοντό για τα ολυμπιακά αθλήματα στον νότιο τομέα και κάνε ό,τι θες το ΣΕΦ.
Το να δοθεί κάποιος χώρος εγώ δεν είμαι αντίθετος αρκεί να υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορείς να δίνεις το ΣΕΦ και ταυτόχρονα να δίνεις και το ταεκβοντό. Δώσε μία λύση να μείνει το ταεκβοντό στον Νότιο τομέα και κάντο ό,τι θες το ΣΕΦ. Εγώ δεν έχω αντίρρηση, αλλά όχι να δοθεί χωρίς να έχει βρεθεί εναλλακτική λύση».
Latest News
Εργατικό ατύχημα στη Βοιωτία – Ακρωτηριάστηκε 22χρονος στο πόδι
Γενηδουνιάς: «Να δουλέψουμε ενόψει Ραντνίτσκι»
Κυριάκος Γιαννόπουλος: «Η Ελλάδα διεκδικεί επισήμως το Ευρωπαϊκό του 2028» (vid)
Ολυμπιακός: Για το «13 στα 13» οι «ερυθρόλευκοι»
Ο Ολυμπιακός τιμά τα θύματα του Μονάχου (pic)
«ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΤΗΡΑΚΗ» LIVE: Το 3ο ημίχρονο του Ολυμπιακός – Βίρτους και το ντέρμπι
Το μυστικό του Τζολάκη αποκαλύφθηκε
Ελλάδα: Τα εισιτήρια για το ματς με το Μαυροβούνιο
READ MORE