Τον Άλιμο ΝΑΣ εκτός έδρας αντιμετωπίζει, την Κυριακή στις 19:00, η ομάδα πόλο Γυναικών που έχει ο Ολυμπιακός και η Κουρέτα έκανε δηλώσεις.

Τον Άλιμο ΝΑΣ εκτός έδρας αντιμετωπίζει, την Κυριακή (18/5) στις 19:00, η ομάδα πόλο Γυναικών που έχει ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο του δεύτερου ημιτελικού των playoffs του πρωταθλήματος της Α1, με μοναδικό στόχο το 2-0 στη σειρά και την πρόκριση στη φάση των τελικών. Δηλώσεις από τη πλευρά των Πειραιωτών παραχώρησε η Ντένια Κουρέτα.

Ακολουθούν αναλυτικά και συγκεκριμένα όλα όσα ανέφερε η αθλήτρια των ερυθρόλευκων: «Αύριο, είναι ο δεύτερος ημιτελικός με τον Άλιμο, θέλουμε να κερδίσουμε και να κλειδώσουμε την θέση μας στους τελικούς. Θέλουμε να πατήσουμε πάνω στην προηγούμενη μας νίκη και να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, με συγκέντρωση και επιμονή, για την πρόκριση».

Ολυμπιακός ΠΑΝΤΟΥ: 10/10 σε τέσσερις μέρες για τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο της Ευρώπης!
Ολυμπιακός ΠΑΝΤΟΥ: 10/10 σε τέσσερις μέρες για τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο της Ευρώπης!

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.