Όλα όσα δήλωσε η Μιλίτσα Κούμπουρα μετά την μεγάλη νίκη της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση του Δικεφάλου του βορρά με 3-0 σετ. Οι ερυθρόλευκες με το δεξί στις φετινές εγχώριες υποχρεώσεις τους σε 64 λεπτά στο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη»!

 Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, λειτουργώντας εξαιρετικά σε όλους τους τομείς, αποδίδοντας σπουδαίο βόλεϊ. Μόνο στο ξεκίνημα της αναμέτρησης οι «ερυθρόλευκες» βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά μετά το 14-14, με ένα 6-0 σερί, ξέφυγαν και προηγήθηκαν. Στο δεύτερο σετ, ο Θρύλος κυριάρχησε απόλυτα, αποκτώντας προβάδισμα με διψήφιες διαφορές, ενώ και στο τρίτο η εικόνα ήταν ανάλογη, καθώς δεν επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να διεκδικήσει κάτι ουσιαστικό από τη σημερινή (21/10) αναμέτρηση. Πρώτες σκόρερ η Κούμπουρα και Μλεΐνκοβα, που σημείωσαν αμφότερες από 13 πόντους.

Όλα όσα δήλωσε η Μιλίτσα Κούμπουρα: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από τον τρόπο που ξεκινήσαμε αυτή τη σεζόν. 3-0 έναν αντίπαλο πολύ καλό, τον ΠΑΟΚ, που έχει πολύ καλές παίκτριες. Παλέψαμε πολύ σκληρά σήμερα, όμως θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να βλέπουμε μπροστά».