Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού επιστρέφει στην αγωνιστική δράση. Συγκεκριμένα, την Κυριακή (4/1/2026) το απόγευμα, στις 18:15 (EPT 2 ΣΠΟΡ), οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ, τον οποίο υποδέχονται στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για την πρώτη «μάχη» του 2026,

Μετά το «διπλό» (1-3) επί του ΟΦΗ στην Κρήτη και το ματς της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, στις 20/12 του 2025, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού επιστρέφει στην αγωνιστική δράση. Συγκεκριμένα, την Κυριακή (4/1/2026) το απόγευμα, στις 18:15 (EPT 2 ΣΠΟΡ), οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ, τον οποίο υποδέχονται στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για την πρώτη «μάχη» του 2026, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Volley League.

«Το δύσκολο πρόγραμμα μας πεισμώνει»

Κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός, «μάχη» στο Ρέντη!
Κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός, «μάχη» στο Ρέντη!

Δηλώσεις:

Δημοσθένης Λινάρδος: «Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία! Aκολουθεί ένα πολύ δυνατό παιχνίδι για εμάς, με τον ΠΑΟΚ. Εχουμε δουλέψει σκληρά την περίοδο των εορτών και θεωρώ, ότι θα νικήσουμε. Εχουμε δύσκολο πρόγραμμα, αλλά αυτό μας πεισμώνει κάθε μέρα να προσπαθούμε περισσότερο».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.