«Κοντά σε Ολυμπιακό ο Βιδάλ»

Μία ανάσα από την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό φέρεται να απέχει ο αμυντικός της Βαλενθια, σύμφωνα με αναφορές ισπανικών Μέσων ενημέρωσης


Ο Ολυμπιακός συνεχίζει ακάθεκτος την προσπάθεια ουσιαστικής ενίσχυσής του σε όλες τις γραμμές

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Νάτσο Βιδάλ από την Βαλένθια

Πάντα με βάση τα σχετικά ρεπορτάζ, οι Πειραιώτες επανήλθαν για την απόκτηση του αμυντικού της ισπανικής ομάδας, καθώς είχαν δείξει ενδιαφέρον για τον Ισπανό μπακ και τον περασμένο Ιανουάριο.

Τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν το τελευταίο διάστημα πως ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την Βαλένθια για τον Νάτσο, επισημαίνοντας πως ο παίκτης έχει μετανιώσει που δεν είχε αποδεχθεί την πρόταση των πειραιωτών πριν από λίγους μήνες.

Πάντα με βάση τις πληροφορίες των ισπανικών μέσων ενημέρωσης, ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του παίκτη και αναμένονται εξελίξεις μέσα στις επόμενες μέρες.

Αποχωρεί ο Ομάρ

Την ίδια στιγμή, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί φέρεται να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουναπό το ρεπορτάζ, ο διεθνής Νορβηγός μπακ σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν για τους «ερυθρόλευκους»

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης